Σασμός: Έρχεται συμμαχία φωτιά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού έρχεται συμμαχία φωτιά. 

Αυτό δεν το περιμέναμε με Τ Ι Π Ο Τ Α!

Κι όμως, η Νάντια και ο Μαθιός θα αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και θα συμμαχήσουν, για την εξόντωση ενός κοινού στόχου, στη σειρά Σασμός. Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για τον Στεφανή, οι Σταματάκηδες ενώνονται, με τη Νάντια να μένει στο σπίτι τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί στη Βασιλική την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή

Σασμός-Νάντια-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η νέα εντολή θανάτου

Ο Μαθιός δυσκολεύεται πάρα πολύ να διαχειριστεί τον Ευθύμη. Εκείνος τον απειλεί διαρκώς και του τονίζει πως εάν δε του αποπληρώσει το χρέος του Στεφανή, θα τους καταστρέψει οικογενειακώς.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ντίνα ερωτεύεται τον Βαγγέλη

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Στο φως η σχέση Αστέρη-Αργυρώς

Οι μέρες περνούν και η πίεση του Ευθύμη γίνεται αφόρητη. Η Νάντια, βλέποντας τον Μαθιό να βασανίζεται, αποφασίζει να τον βοηθήσει όσο μπορεί. Τι σημαίνει αυτό; Οι δυο τους συνάπτουν μία ανίερη συμμαχία, με στόχο να καταστρέψουν τον εχθρό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ μένουν μαζί

Σασμός-Νάντια-

Δείτε ακόμα Σασμός: Θανάσιμη ενέδρα για τον Τόλη

Η Νάντια υπόσχεται στον Μαθιό να “σβήσει” το χρέος του Στεφανή σύμφωνα με το youfly.com, απομακρύνοντας, έτσι τον Ευθύμη, στη σειρά Σασμός. Ο Μαθιός την εμπιστεύεται και οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 67 , 68 , 69 , 70 , 71

Σασμός-Νάντια-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος απαγάγει τον Αστέρη

Η Νάντια αισθάνεται πως έχει βρει μια οικογένεια. Έτσι, κάνει τα πάντα, για να την προστατεύσει. Ποια θα είναι, όμως, η αντίδραση του Ευθύμη και ποιες οι συνέπειες αυτής της… συνεργασίας;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close