Σασμός-Μαρίνα-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού το μεγαλείο ψυχής της Στέλλας θα τους λυγίσει όλους. 

Αυτή η Στέλλα, από το πρώτο επεισόδιο, ψυχούλα ήταν!

Η Αργυρώ πιεσμένη από την οργή του Σταύρου αναγκάζεται να κάνει κάτι που δεν περίμενε ποτέ. Η Αργυρώ πηγαίνει και βρίσκει τη Στέλλα και της ζητά να την βοηθήσει. Η Στέλλα της λέει ότι θα είναι δίπλα της και η Αργυρώ νιώθει ευγνώμων γι’ αυτό.

Δεν ξέρω αν αξίζω την βοήθεια σου και το εννοώ. Εγώ πριν δύο χρόνια σου προκάλεσα μεγάλο πόνο και σου αναστάτωσα φοβερά τη ζωή και τώρα εσύ είσαι ανάμεσα στους λίγους της ζωής μου που θέλω να με στηρίξει, να μη χάσω το παιδί μου.

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα αδέρφια κατρακυλούν στο βούρκο

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί την Μαρίνα κι εκείνη σοκάρεται

Ό,τι ιερότερο έχω σ’ αυτή τη ζωή.” της εξομολογείται και η Στέλλα την κοιτάει στα μάτια και της λέει “δεν κρατάω κακία σε κανέναν Αργυρώ. Ούτε σε σένα που μπήκες στη ζωή του αλλά ούτε και στον Αστέρη που με χώρισε.

Ναι, φτιάχναμε το σπίτι μας. Έτσι είναι η ζωή και μην ξεχνάμε πως είμαστε άνθρωποι με συναισθήματά. Φίλες κολλητές μπορεί να μην καταφέρουμε να γίνουμε ποτέ αλλά δε θα σου αρνιόμουν ποτέ την βοήθειά μου ειδικά όταν στην υπόθεση σου εμπλέκεται και ένα παιδί το οποίο δε φταίει σε τίποτα.” της εξηγεί και η Αργυρώ συγκινείτε με το μεγαλείο της ψυχής της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης νικά τον θάνατο

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Λευτέρης θα τιμωρήσει τον Πάνο και τον Ευθύμη

Λίγο αργότερα όμως τα πράγματα δεν θα δείξουν εξίσου καλά αφού ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα. Την ίδια στιγμή η Νάντια συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στο Μαθιό, που νιώθει να βαδίζει πάνω σε κινούμενη άμμο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το νέο διαζύγιο στην Άνω Ποριά

Σασμός-Νάντια-

Δείτε ακόμα Σασμός: Νέα τροπή ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη

Ο Νικηφόρος δέχεται μία ριψοκίνδυνη πρόταση από τα ξαδέρφια του. Του προτείνουν να κλείσει ραντεβού στον Παύλο για να συζητήσουν για τα κτήματα και όταν εκείνος θα είναι εκεί, να του δώσει τη χαριστική βολή.

Ο Νικηφόρος ενώ στην αρχή ήταν αρνητικός τελικά δέχεται αφού είναι σίγουρος πως ο Παύλος ευθύνεται για το θάνατο του πατέρα του. Λέει λοιπόν σε Νικολή και Δημητρό να συνεχίσουν το πλάνο που είχαν στο μυαλό τους και μάλιστα να τον υπολογίσουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η οικογένεια Αγγελάκη οδεύει προς το τέλος

Σασμός-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Στο νοσοκομείο η οικογένεια Βρουλάκη

Όσο ο γιος της Βασιλικής κανονίζει πως θα βγάλει απ’ τη μέση το θείο της Αργυρώς ο Μανώλης συμπαραστέκεται στην Τζένη που έχασε τη γιαγιά της. Ο Νικηφόρος για μια ακόμα φορά απουσιάζει από τη ζωή της. Ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι και όλοι τον υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος βρίσκει νέο εχθρό

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Αμούτζας-Πιερίδου: Ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close