Συνταγή για σταβλίσιες χοιρινές μπριζόλες στο σχαροτήγανο με λίγα υλικά για την Τσικνοπέμπτη.
Συνταγή για σταβλίσιες χοιρινές μπριζόλες με την πιο εύκολη και αγαπημένη μαρινάδα με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και μπόλικο λεμόνι, στο σχαροτήγανο για την Τσικνοπέμπτη. Μαλακές και ξεροψημένες χοιρινές μπριζόλες σκέτο λουκούμι.
Μπριζόλες με πάπρικα και κουρκουμά στο φούρνο
Η Τσικνοπέμπτη θέλει να ψήνουμε κρέας στα κάρβουνα. Όμως όσοι μένουμε σε πολυκατοικία πολλές φορές δεν μας επιτρέπεται να κάνουμε κάτι τέτοιο. Υπάρχουν όμως εναλλακτικές λύσεις, που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τα κάρβουνα. Σταβλίσιες χοιρινές μπριζόλες με εύκολη μαρινάδα και λίγα υλικά στο σχαροτήγανο.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τις σταβλίσιες μπριζόλες για την Τσικνοπέμπτη:
Εκτέλεση
Παίρνουμε τις μπριζόλες και τις μαρινάρουμε από όλες τις πλευρές με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Τις αφήνουμε να μαριναριστούν για 1 ώρα στο ψυγείο κι έπειτα βάζουμε το σχαροτήγανο να κάψει καλά. Αλείφουμε τις μπριζόλες με ελαιόλαδο και ψήνουμε μέχρι να πάρουν καλό χρώμα.

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
