Τηλεόραση: Όλες οι σειρές που θα δούμε από Σεπτέμβρη για τη σεζόν 2022-2023

Τηλεόραση: Δείτε όλες  σειρές της νέας σεζόν 2022-2023 που θα δούμε από το Σεπτέμβριο στις οθόνες μας  και σε ποια κανάλια θα παίξουν.

Πυρετωδώς καταστρώνουν την περίοδο αυτή τα διευθυντικά στελέχη των σταθμών τον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι πυρετώδεις! Τα κανάλια είναι έτοιμα να αγωνιστούν στο παιχνίδι της τηλεθέασης, με την μυθοπλασία να κυριαρχεί για ακόμη μια χρονιά. Μια τεράστια ποικιλία από ελληνικές σειρές, έρχεται και αυτή την τηλεοπτική σεζόν (2022-2023) αποδεικνύοντας πως το κομμάτι της μυθοπλασίας, δεν πεθαίνει.

Σειρές γεμάτες έρωτες, μυστήριο, σασπένς και συγκίνηση αναμένεται να διχάσουν το κοινό. Παράλληλα, σταθερές κι αγαπημένες αξίες, όπως αναφέρεται το youfly.com συνεχίζουν δυναμικά, με νέους κύκλος επεισοδίων. Ποιο κανάλι θα καταφέρει να βγει ο μεγάλος νικητής στην μυθοπλασία; Ακολουθεί μία αναλυτική λίστα με όλες τις σειρές που θα δούμε τη νέα σεζόν, ανά κανάλι.

MEGA TV

Η Γη της Ελιάς

Η σειρά της Βάνας Δημητρίου, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου, συνεχίζει δυναμικά και τη νέα σεζόν! Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές φεύγουν, ενώ νέα δυνατά πρόσωπα έρχονται για να εκτοξεύσουν την αγωνία των τηλεθεατών.

Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό – Τι θα δούμε στο δεύτερο κύκλο;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο λόγος που η Ευτυχία δεν κλείνει μέσα τον Ανέστη

Στα νέα επεισόδια Η Γη της Ελιάς, θα δούμε τους: Αφροδίτη Λιαντού, Νίκο Γαλανό, Άντζελα Γκερέκου, Μάξιμο Μουρμούρη, Τάσο Ιορδανίδη, Πασχάλη Τσαρούχα, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού, Γιώργο Παρτσαλάκη, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Γιάννη Κρητικό, Δώρα Χρυσικού, Στέλλα Φυρογένη, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύση Παπανδρέου, Κούλη Νικολάου, Αστέριο Πελτέκη, Βάσια Παναγιωτοπούλου, Αλέξανδρο Μαρτίδη κ.ά,

MAESTRO

Tο περιμέναμε την προηγούμενη σεζόν, με τον τίτλο Ο Δάσκαλος. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έρχεται στο MEGA, έχοντας κερδίσει ήδη το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Mία δραματική σειρά γεμάτη έρωτες και πάθη έρχεται στην βραδινή ζώνη του καναλιού. Η σειρά αυτή θα αποτελείται από εννέα επεισόδια, με το κάθε επεισόδιο να προβάλλεται μία μέρα την εβδομάδα.

Όλες οι νέες σειρές της νέας σεζόν 2022-2023

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη βρίσκεται για πρώτη φορά με την κoρη της

Πρωταγωνιστές θα είναι οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Στεφανία Γουλιώτη, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Κλέλια Ανδριολάτου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιώργος Μπένος, Φάνης Μουρατίδης και Ορέστης Χαλκιάς κ.α. Η σειρά έχει γυριστεί στους Παξούς και θα μας κρατήσει συντροφιά απο τη νέα σεζόν.

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ

Μια ακόμη δραματική σειρά, η οποία βασίζεται στο αγαπημένο μας μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το Μαύρο Ρόδο έρχεται στο MEGA  με ένα δυνατό καστ και μία ιστορία που κόβει την ανάσα. Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας θα βρίσκεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ενώ την παραγωγή θα αναλάβει η JK Production (Καραγιάννης).

Όλες οι νέες σειρές της νέας σεζόν 2022-2023

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία φοβάται για τη ζωή του Αποστόλη

H ιστορία του μυθιστορήματος εστιάζει σε ένα ζευγάρι που ερωτεύεται παράφορα. Από το πρωταγωνιστικό καστ, μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστοί οι: Οδυσσέας  Παπασπηλιόπουλος, Μαρία Καλλιμάνη, Μιχαήλ Ταμπακάκης.

ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ

Μετά τους Συμπέθερους, έρχεται μία ακόμη κωμωδία με την υπογραφή των Ρέππα – Παπαθανασίου. Η ιστορία εστιάζει σε τρεις γυναίκες που έχουν το ίδιο όνομα, αλλά είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους. Και οι τρεις μένουν σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής και με έναν μοναδικό τρόπο εμπλέκονται η μία με την άλλην.

Όλες οι νέες σειρές της νέας σεζόν 2022-2023

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το φινάλε του πρώτου κύκλου θα βαφτεί με αίμα

Οι τρεις πρωταγωνίστριες με το όνομα Μαίρη θα είναι οι: Κατερίνα Ζαρίφη, Μαίρη Στουρακέλη και Βάσω Λασκαράκη.

ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Tο MEGA αναμένεται να φέρει και μία κυπριακή σειρά στο πρόγραμμα του, από τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλη Νικολάου. Ο σταθμός εξασφάλισε τα δικαιώματα της επιτυχημένης σειράς που συνδυάζει χιούμορ περιπέτεια και μυστήριο. Το συγκεκριμένο σίριαλ έκανε τεράστια επιτυχία στον ΑLPHA Κύπρου για δύο σεζόν και το σενάριο είχε επιμεληθεί ο Φώτης Γεωργιάδης.

Όλες οι νέες σειρές της νέας σεζόν 2022-2023

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Διπλό μυστήριο και νέοι κίνδυνοι

Η ιστορία του διαδραματίζεται σε ένα παραθαλάσσιο κάμπινγκ της επαρχίας κι επικεντρώνεται σε έναν καταπιεσμένο πρώην λογιστή που αποσπά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό παράνομα και μετακομίζει εκεί με τα παιδιά του.

Όταν τον ανακαλύπτουν, όμως, εκμεταλλεύεται τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου και τη σύζυγό του για ξέπλυμα χρήματος. Η ηρεμία και ησυχία των κατοίκων του κάμπινγκ, όμως, ταράζεται από τις επισκέψεις της αστυνομίας και όλων των υπολοίπων ευτράπελων που προκύπτουν.

ΆΓΙΟΣ ΠΑΊΣΙΟΣ

Η ανατριχιαστική αυτή ιστορία πήρε το πράσινο φως για την τηλεοπτική σεζόν. Ο δεύτερος κύκλος θα εστιάσει στην μοναχική πορεία του Αγίου. Θα δούμε τη ζωή του, μέχρι τη στιγμή που θα κλείσει τα μάτια του, αποχαιρετώντας τον κόσμο.

Όλες οι νέες σειρές της νέας σεζόν 2022-2023

Δείτε ακόμη Σασμός: Η απόλυτη ανατροπή ο Μαθιός φονιάς του Άγγελου;

Θα δούμε τους ανθρώπους που γνώρισε, την αγάπη που έδειξε, τις δυσκολίες που πέρασε. Ο σκηνοθέτης της σειράς παραμένει ο Στάμος Τσάμης.

ALPHA

ΣΑΣΜΟΣ

Η βεντέτα συνεχίζεται. Ο έρωτας της Αργυρούς με του Αστέρη πέρνα από 40 κύματα. Οι πρωταγωνιστές διχάζονται, ενώ νέοι χαρακτήρες έρχονται στη σειρά, για να φέρουν την απόλυτη ανατροπή. Το μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη θα συνεχίσει να μας μαγεύει και το 2022 – 2023.

Σασμός: Ο Μαθιός στο πλάι του Αστέρη στο χειρουργείο

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέος Mυστηριώδης άντρας εμφανίζεται πριν τον γάμο Μαθιού-Βασιλικής

Πρωταγωνιστούν: Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Μαρία Τζομπανάκη, Δημήτρη Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Γιώργος Αμούτζας, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

ΑΥΤΉ Η ΝΥΧΤΑ ΜΈΝΕΙ

Μία σειρά που μας έχει τραβήξει ήδη την προσοχή! Ένα ταξίδι στο παρελθόν, γεμάτο μουσική κι παθιασμένους έρωτες. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Μακρής, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Κατερίνα Φιλιώτου. Η ιστορία εστιάζει σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο αναγκάζεται να χωρίσει, όταν η κοπέλα φεύγει να κάνει καριέρα τραγουδίστριας.

Όλες οι νέες σειρές της νέας σεζόν 2022-2023

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα φέρνει τον Σασμό για Αργυρώ Αστέρη

Αυτό όμως είναι η αρχή μίας σειράς εξελίξεων, με τις οποίες θα βρεθεί αντιμέτωπη. Ο άντρας όμως που άφησε πίσω αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να την διεκδικήσει εκ νέου.

Στη σειρά αυτή, θα δούμε δυνατά ονόματα, όπως: ο Βασίλης Μπισμπίκης, Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Ιωάννης Απέργης κ.α

ΠΑΡΆΔΕΙΣΟΣ

Μία από τις ελληνικές σειρές (2022 2023) που βασίζεται σε φορμάτ. Tη διασκευή σεναρίου έχει αναλάβει η Δήμητρα Τσόλκα, ενώ το τιμόνι της σκηνοθεσίας κρατάει ο Γιάννης Βασιλειάδης. Την παραγωγή έχει αναλάβει η J. K. Production. Η ιστορία αυτή μας μεταφέρει στη δεκαετία του 60′, σε ένα πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάζοντας τη ζωή και την καθημερινότητά του ιδιοκτήτη, αλλά και των εργαζομένων του.

Όλες οι νέες σειρές της νέας σεζόν 2022-2023

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης θα μιλήσει στον Άγγελο πριν το φόνο

Φανταχτερά υφάσματα, μόδα των ’60s και στερεότυπα εποχής που θα μας βάλουν σε σκέψεις. Αξίζει να σημειωθεί πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με την πρώτη κρούση να έχει γίνει ήδη σε ονόματα δυνατά!

MEGA

ΤΟ ΚΌΚΚΙΝΟ ΠΟΤΆΜΙ: Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ

Η ιστορία που κέρδισε εκατομμύρια τηλεθεατές, συγκίνησε κι αγαπήθηκε επιστρέφει. Το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια έρχεται με τη δεύτερη σεζόν της στο OPEN, με την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη. Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους.

Όλες οι νέες σειρές της νέας σεζόν 2022-2023

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτές είναι οι 2 ηθοποιοί που άφησαν τα γυρίσματα και πήγαν για μπάνιο (εικόνες)

Οι πρωταγωνιστές θα είναι οι: Σωτήρης Χατζάκης, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Καζάκος, Δήμητρα Σιγάλα κ.α.

ΣΚΆΙ

ΣΤΟΡΓΉ

Στοργή ονομάζεται η νέα κοινωνική, δραματική σειρά που έρχεται στον ΣΚΆΙ από την επόμενη σεζόν και πραγματεύεται την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία και πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση και την ικανότητα μας να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Όλες οι νέες σειρές της νέας σεζόν 2022-2023

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ουρανία και Κυριάκος ξανά μαζί

Στο σίριαλ στοργή πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία υποδύεται την ψυχίατρο ή γιατρό όπως την αποκαλούν όλοι Μαργαρίτα Καλογεροπούλου. Την σκηνοθεσία της υπογράφει ο Χρήστος Γεωργίου, ενώ το σενάριο η Εύα Πανταζή και ο Γιάννης Βολιώτης.

ΓΛΥΚΆΝΙΣΟΣ

Η ιστορία εκτυλίσσεται στο όμορφο νησί της Μυτιλήνης. Εκεί, μία Συρία κοπέλα, μετανάστης πολέμου, ερωτεύεται έναν Έλληνα ντόπιο. Σύνορα, η αγάπη και ο έρωτας τους δεν γνωρίζουν. Και από πού προέρχεται ο τίτλος της νέας σειράς του ΣΚΑΙ Γλυκάνισος;

Όλες οι νέες σειρές της νέας σεζόν 2022-2023

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η νέα σειρά του Mega έχει άρωμα από Άγριες Μέλισσες

Μα φυσικά από το σήμα κατατεθέν της Μυτιλήνης, το ούζο. Και ποιο το κύριο συστατικό του ούζου; Γλυκάνισος φυσικά! Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Σταύρος Ποταμάρης.

ΑΝΤ1

ΤΣΑΜΠΆΝΗ – ΚΑΛΚΌΒΑΛΗΣ Μάγισσα

Το δίδυμο φωτιά, από τις Άγριες Μέλισσες, συνεχίζει δυναμικά στο κανάλι του ΑΝΤ1, με μία νέα σειρά εποχής. Προσωρινός τίτλος είναι Η Μάγισσα και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάτι άλλο για το συγκεκριμένο project, μόνο το γεγονός ότι θα προβληθεί στο β μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΉ ΣΕΙΡΆ

Μετά τη σειρά Ήλιος, μία ακόμη αστυνομική δραματική σειρά, έρχεται, πιθανότατα στην καθημερινή ζώνη. Στο επίκεντρο θα βρίσκεται μία ομάδα δικηγόρων, οι οποίοι καλούνται να εξιχνιάσουν διάφορα εγκλήματα. Ένας από τους πρωταγωνιστές, θα είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

ΕΚΤΌΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ

Το νήμα της καινούργιας αστυνομικής κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 υφαίνουν ο Μάκης Πιτταράς και ο Θωμάς Τσαμπάνης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Κεχαγιά. Όλα ξεκινούν όταν ένα ήσυχο χωριό στη μέση του πουθενά, όπου η εγκληματικότητα είναι λέξη άγνωστη, αναστατώνετε όταν από τα κεντρικά της αστυνομίας έρχεται ειδοποίηση ότι το Αστυνομικό τους Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και ότι οι αστυνομικοί του θα μετατεθούν, άγνωστο για που…

Όλες οι νέες σειρές της νέας σεζόν 2022-2023

Δείτε ακόμη  Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα τρελαίνεται

Έκπληκτοι και απελπισμένοι, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μία ανορθόδοξη λύση στο πρόβλημα τους: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι! Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί, είναι του Πάνου Βλάχου και του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.

ΠΟΊΟΣ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ

Μία ακόμη κωμική σειρά του ΑΝΤ1, με την υπογραφή των έμπειρων σεναριογράφων Βασίλη Ρίσβα και Δημήτρης Σακαλή. Την σκηνοθεσία της σειράς θα αναλάβει ο Βασίλης Μυριανθόπουλος.

Όλες οι νέες σειρές της νέας σεζόν 2022-2023

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτή θα είναι η τελευταία σκηνή που θα καθηλώσει

Στο επίκεντρο θα βρίσκονται δύο οικογένειες, αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους. Μία σειρά που αναμένεται να χαρίσει άφθονο γέλιο.

STAR

ΤΡΊΑ ΜΊΛΙΑ

Δείτε ακόμη Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια : 49 , 50 , 51 , 52 , 53

Το πράσινο φως για την επερχόμενη σεζόν, πήρε η σειρά Τρία Μίλια. Η Φωτεινή Θεόδωρου, κατά κόσμον Ευγενία Παναγοπούλου, όπως φαίνεται ήρθε να μείνει στην Δρακόνησο, το νησί που διαδραματίζεται η νέα σειρά του Star.

ΕΡΤ1

ΣΕΙΡΈΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΎΣΟΥ ΜΑΝΟΥΣΆΚΗ

Ο Μανούσος Μανουσάκης εκτός από το Κόκκινο Ποτάμι: Η Συνέχεια, επιστρέφει στην τηλεόραση με τρεις πολύ δυνατές – μίνι σειρές. Οι επιτυχίες του δημιουργού συνεχίζονται, βασισμένες σε διηγήματά και μυθιστορήματα που μας ταξίδεψαν…

Σύντομα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των πρωταγωνιστών, καθώς και ιστορίες που θα μας συναρπάσουν.

ΜΊΑ ΝΎΧΤΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ

Χαμός έγινε με την επιστροφή της σειράς Το Νησί. Η ιστορία αυτή συνεχίζεται, με αποτέλεσμα ένα ακόμη βιβλίο της Βικτωρίας Χίσλοπ να μεταφέρετε στην μικρή οθόνη. Η αποικία τον λεπρών στη Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι για την περίσταση στην Πλάκα, στο χωριό ακριβώς απέναντι.

Όλες οι νέες σειρές της νέας σεζόν 2022-2023

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έχει 6 μήνες ζωής

Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί τρώνε, χορεύουν και γιορτάζουν αυτή τη σπουδαία στιγμή απελευθέρωσης από τον φόβο και την αρρώστια.

Όλα φαντάζουν όμορφα κι αισιόδοξα μέχρι τη στιγμή που όλο παγώνουν όταν ακούγονται δύο πυροβολισμοί: η Άννα πέφτει νεκρή από το χέρι του άντρα της Ανδρέα, ο οποίος δίνει τέλος στη ζωή της επειδή έμαθε ότι είχε ερωτική σχέση με τον ξάδερφό του, Μανώλη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close