Γεμιστό κουλούρι Θεσσαλονίκης (βίντεο)_

Γεμιστό  κουλούρι Θεσσαλονίκης για να τα απολαύσετε κι εσείς και τα παιδιά σας.

Όταν πηγαίνεις στην παραλία θέλεις γρήγορα, εύκολα, οικονομικά και σίγουρα νόστιμα σνακ. Τα παιδιά πεινάνε και ξεκινούν να γκρινιάζουν και σίγουρα η θάλασσα ανοίγει την όρεξη και στους μεγάλους. Η τρελοκουζίνα της Βασούλας έχει την λύση.

Θα μας δείξει πως μπορούμε να φτιάξουμε γεμιστό κουλούρι Θεσσαλονίκης για τις καλοκαιρινές λιγούρες . Μπορείτε να δείτε και πως να φτιάξετε σπιτικό κουλούρι Θεσσαλονίκης ή να αγοράσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις κουλουριού από τον φούρνο. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση: 

Εκτέλεση για τα κουλούρια με τονοσαλάτα

Αρχικά κόβουμε το κουλούρι της Θεσσαλονίκης στην μέση. Στην συνέχεια αλείφουμε και τα δύο κομμάτια του κουλουριού με μαγιονέζα. Κόβουμε το αγγούρι σε φέτες και το βάζουμε στο ένα κομμάτι του κουλουριού. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον τόνο, την κάππαρη, το πιπέρι και το φρέσκο κρεμμύδι.

Προσθέτουμε λίγη μαγιονέζα στο μπολ με την κάππαρη για να γίνει σαν σώς. Ανακατεύουμε πολύ καλά και είναι έτοιμη. Βάζουμε την γέμιση πάνω από το αγγούρι. Σκεπάζουμε με το δεύτερο κουλούρι το κουλούρι μας και είναι έτοιμο.

Δείτε ακόμα Κουλούρι Θεσσαλονίκης στο τηγάνι με αυγό- Ένα ιδανικό κολατσιό

Εκτέλεση για τα κουλούρια με φέτα

Παίρνουμε και πάλι ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και το κόβουμε στην μέση. Ραντίζουμε και τα δύο κομμάτια του κουλουριού με λίγο ελαιόλαδο. Στο κάτω μέρος του κουλουριού – που στέκεται καλύτερα το κουλούρι – προσθέτουμε την φέτα την οποία την έχουμε θρυμματίσει.

Την φέτα την προσθέτουμε πιέζοντας ελαφρώς πάνω στο κουλούρι για να κολλήσει. Στην συνέχεια βγάζουμε τα κουκούτσια από τις ελιές και τις κόβουμε στα δύο. Προσθέτουμε πάνω από την φέτα τις ελιές. Κόβουμε τα ντοματίνια στα δύο και τα προσθέτουμε και αυτά με την σειρά τους, πάνω από τις ελιές.

Προσθέτουμε λίγο αλάτι πάνω από τα ντοματίνια, τις ελιές και την φέτα. Τελειώνουμε με την ρίγανη και βάζουμε από πάνω το δεύτερο κομμάτι κουλουριού.

Εκτέλεση για τα κουλούρια με Φιλαδέλφεια και καπνιστό ζαμπόν

Κόβουμε το κουλούρι Θεσσαλονίκης στην μέση και αλείφουμε και τα δύο κομμάτια του με τυρί κρέμα. Στην συνέχεια βάζουμε από πάνω το μαρούλι στο πρώτο κομμάτι του κουλουριού. Πάνω από το μαρούλι βάζουμε το ζαμπόν και το κλείνουμε με το δεύτερο κομμάτι του κουλουριού.

Εκτέλεση για τα κουλούρια με σαλάμι αέρος

Κόβουμε το κουλούρι Θεσσαλονίκης στην μέση και το αλείφουμε με μαγιονέζα και στα δύο του κομμάτια. Πάνω από την μαγιονέζα βάζουμε σαλάμι αέρος στο πρώτο κομμάτι του κουλουριού. Πάνω από το σαλάμι αέρος βάζουμε τα ντοματίνια κομμένα στην μέση. Κλείνουμε με το δεύτερο κομμάτι του κουλουριού.

Tips για το γεμιστό κουλούρι Θεσσαλονίκης

Τα υλικά διαφέρουν ανάλογα τα γούστα και την ποσότητα που θέλουμε να φτιάξουμε. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποια γεύση κουλουριού μας αρέσει.

Σνακ_για την παραλία_με κουλούρι Θεσσαλονίκης_ Γεμιστό_ κουλούρι_ Θεσσαλονίκης_ Γεμιστό_ κουλούρι_ Θεσσαλονίκης_ Γεμιστό_ κουλούρι_ Θεσσαλονίκης_

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close