ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις-2023-από-την-Άση Μπήλιου-

Η Άση Μπήλιου μοιράζεται μαζί μας αναλυτικά τις ετήσιες προβλέψεις 2023 για τα 12 ζώδια. Τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος;

Η Άση Μπήλιου είναι κορυφαία αστρολόγος και την εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια όσων αφορά τις προβλέψεις της. Σήμερα λοιπόν θα δούμε αναλυτικά τις ετήσιες αστρολογικές της προβλέψεις για το 2023, όσων αφορά τα 12 ζώδια. Διαβάστε παρακάτω: 

Ετήσιες προβλέψεις 2023: Κριός

To 2023 υπόσχεται να μη σας αφήσει να βαρεθείτε καθόλου, καθώς οι αλλαγές που προοιωνίζονται θα είναι μοναδικές. Μπορεί στο ξεκίνημα του έτους να υπάρχουν καθυστερήσεις και να μη σημειώνετε πρόοδο όπως θα επιθυμούσατε, αλλά μόλις ο κυβερνήτης σας Άρης επιστρέψει στην ορθή του πορεία στις 12/01 κι ο ανάδρομος Ερμής γίνει ορθός στις 18/01 οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν.

Τότε είναι που θα νιώσετε κι εσείς πιο έντονα την ανάγκη να κάνετε τα πλάνα σας για τη νέα χρονιά. Το πρώτο πεντάμηνο του 2023 θα έχει εντατικούς ρυθμούς, έντονη δραστηριοποίηση σε θέματα σπουδών, επαφών με ξένους και εξωτερικό και νέων επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις-2023-από-την-Άση Μπήλιου-

Μη ξεχνάτε ότι φιλοξενείτε τον Δία στο ζώδιο σας, που τονώνει την αυτοπεποίθηση σας και σας κάνει πρόθυμους να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να ταξιδέψετε επίσης πολύ. Ένας άλλος παράγοντας που επιφέρει αλλαγές είναι οι εκλείψεις.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Τα τέσσερα ζώδια που θα έχουν τις περισσότερες αλλαγές το 2023

Φέτος ξεκινούν εκλείψεις στο ζώδιο σας και το απέναντι του Ζυγού, καθώς το Κάρμα (Βόρειος Δεσμός της Σελήνης) προχωρά στο ζώδιο σας το καλοκαίρι. Ξεκινά ένα ταξίδι που θα αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο. Η πρώτη έκλειψη στο ζώδιο σας θα λάβει χώρα στις 20/04, φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές στους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες.

Η δεύτερη έκλειψη που σας αφορά θα πραγματοποιηθεί στις 14/10 και αφορά τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνοντας νέες προοπτικές στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Μια άλλη σημαντική επιρροή εφέτος, αλλά κάπως πιο εσωτερική και απαιτητική, είναι η πορεία του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων.

Όταν ο Κρόνος περνά στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου μας, όπως θα συμβεί σε σας φέτος και συγκεκριμένα στις 07/03 που θα περάσει στους Ιχθύς, νιώθουμε σαν να χάνεται κάπως η σταθερότητα ή η αίσθηση του προσανατολισμού μας.

Δείτε ακόμα Ζώδια: Αστρολογικό Ημερολόγιο για τον Ιανουάριο του 2023

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έρχεται μετά. Καθώς οι παλιές δομές και ό,τι μας εξυπηρετούσε στο παρελθόν αρχίζει να καταρρέει, ο Κρόνος μας δίνει την αίσθηση ότι αιωρούμαστε και νιώθουμε άδειοι. Έτσι αρχίζουμε να κοιτάμε γύρω μας ψάχνοντας το καινούριο, αυτό που θα μας ικανοποιήσει περισσότερο.

Στην πραγματικότητα η θέση του Κρόνου στους Ιχθύς κλείνει έναν κύκλο εμπειριών στη ζωή σας που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια. Αν είστε μικρότεροι σε ηλικία είναι το τέλος ενός κύκλου που ξεκίνησε πριν από 7 έτη.

Είναι μια περίοδος προετοιμασίας που κάνουμε τα ξεκαθαρίσματα μας, ώστε να χτίσουμε όταν θα έρθει ο Κρόνος στο ζώδιο μας ένα καινούριο στυλ ζωής και μια νέα προσωπικότητα.

Δείτε ακόμα Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023: Τα 4 ζώδια που θα έχουν ένα ζόρικο χρόνο σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Τα προηγούμενα χρόνια με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να κάνατε ένα ξεδιάλεγμα στους φίλους ή να βιώσατε απογοητεύσεις από φίλους ή ερωτικούς συντρόφους. Τώρα τα πράγματα σε αυτό τον τομέα θα είναι πιο ευχάριστα και θα καταφέρετε να διασκεδάσετε περισσότερο, αλλά και να είστε και πιο κοινωνικοί.

Όμως η επιρροή του Κρόνου από τους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε κι από εξαρτήσεις, τοξικές συνήθειες και σχέσεις. Από την άλλη, θα βοηθήσει αν υπάρχουν άνθρωποι που θέλετε να συγχωρήσετε και να τους πλησιάσετε να το κάνετε πιο εύκολα.

Άλλη μια σημαντική επιρροή που ξεκινά μέσα στον Μάρτιο του 2023, που όμως θα είναι βραχεία για φέτος, είναι αυτή του Πλούτωνα που προχωρά στον Υδροχόο αναδεικνύοντας τις ηγετικές σας ικανότητες. Ο Πλούτωνας θα είναι πιο φιλικός προς το ζώδιο σας και θα βοηθήσει να μεταμορφώσετε τους στόχους σας.

Δείτε ακόμα Ζώδια: Αυτό είναι το αστρολογικό ημερολόγιο του Ιανουαρίου για το 2023

Την κανονική του θέση στον Υδροχόο θα τη λάβει το 2024 για τα επόμενα 20 χρόνια. Φέτος θα επηρεάσει πιο πολύ τους γεννημένους 20, 21/3. Η νέα θέση του Δία από τις 16/05 στον τομέα των οικονομικών για έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι τον Μάιο του 2024 δείχνει το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου, που τα ταλέντα και οι ικανότητες σας μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα και στον οικονομικό τομέα.

Τα δώρα του Δία συνδέονται σίγουρα με την πορεία σας την περσινή χρονιά, αλλά και τους πρώτους μήνες του 2023 που θα βρίσκεται στο ζώδιο σας. Έτσι αν ξεκινήσατε κάτι πέρυσι ή έχετε πλάνο να κάνετε μια επαγγελματική εκκίνηση το πρώτο πεντάμηνο, είναι πολύ πιθανόν να δείτε να σας αποδίδει μετά τις 16/05 περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση, τα κέρδη του Δία συνδέονται άμεσα με τα επαγγελματικά σας και μπορεί να προέρχονται κι από μια δεύτερη ή παράλληλη προς την κύρια εργασία. Μπορεί να προκύψουν ξαφνικά έσοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Δείτε πως θα επηρεάσει η ορθή πορεία του Χείρωνα στον Κριό το κάθε ζώδιο

Μια άλλη βοηθητική επιρροή για το 2023 είναι η παρατεταμένη διάρκεια της επίσκεψης της Αφροδίτης στον Λέοντα. Η Αφροδίτη θα περάσει στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα στις 05/06 και θα παραμείνει μέχρι τις 07/10 χαρίζοντας σας γοητεία, έντονο σεξαπίλ, κινητικότητα στον ερωτικό τομέα, αλλά και πολλές ευκαιρίες διασκέδασης και χαράς τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όμως από τις 22/07 μέχρι τις 04/09 θα βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και σε αυτό το διάστημα μπορεί να έχετε το ανικανοποίητο στα αισθηματικά ή και στα οικονομικά.

Προσέξτε νέες γνωριμίες και μην ενθουσιάζεστε με επενδύσεις συναισθηματικές και οικονομικές τις 40 μέρες της ανάδρομης πορείας της. Κάποιες επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν είναι πιθανές αυτό το διάστημα.

Ετήσιες προβλέψεις 2023: Ταύρος

Το 2023 ελευθερώνεστε από την πολιορκία του Κρόνου και με τον Δία στο ζώδιο σας θα ψάξετε νέους ορίζοντες. Το 2022 ήταν μια αρκετά δύσκολη, αλλά παραγωγική χρονιά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού ο Κρόνος από τον τομέα της καριέρας σας υποχρέωσε να συγκεντρωθείτε περισσότερο στα θέματα της δουλειάς και των οικογενειακών υποχρεώσεων, αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια για όλες τις άλλες δραστηριότητες της ζωής σας.

Όχι γιατί απαραίτητα γίνατε τόσο φιλόδοξοι ξαφνικά, ίσως γιατί το επέβαλλαν οι συνθήκες. Το σημαντικό είναι πως όλα αυτά από τις 7 Μαρτίου κι έπειτα θα είναι πλέον πίσω σας, καθώς ο Κρόνος προχωρά στους Ιχθύς, ένα ζώδιο φιλικό προς το δικό σας και θα μείνει εκεί σε όλο το υπόλοιπο της νέας χρονιάς.

Ο Κρόνος στον τομέα της φιλίας μπορεί να είναι ένδειξη μιας σημαντικής νέας και μακρόχρονης φιλίας, που θα ξεκινήσει μέσα στη χρονιά. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα ξεκαθάρισμα των φιλικών σας σχέσεων, αλλά και των σχέσεων με τους συνεργάτες σας, ώστε να μείνουν οι λίγοι και οι εκλεκτοί δίπλα σας.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Έτσι ευνοεί κάθε ζώδιο ο Δίας μέχρι τις 16 Μάϊου του 2023

Ακόμη, επειδή οι Ιχθύες για σας συμβολίζουν και τη συμμετοχή σας σε κοινωνικές ομάδες, οργανώσεις, κόμματα, κλπ., μπορεί να δείχνει μια δραστηριοποίηση για το κοινό καλό. Ο Κρόνος σε αυτό τον τομέα μπορεί να σας δώσει τον αρχηγικό ρόλο σε ένα πολιτικό κόμμα ή σε ένα ανθρωπιστικό ή φιλανθρωπικό οργανισμό.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κρόνος θα είναι «φίλος» τη νέα χρονιά, δίνοντας σας την ευκαιρία για μεγαλύτερη ωριμότητα και προσωπική ανάπτυξη. Επίσης, θα σας δώσει μια σοβαρότητα στην προσέγγιση των ερωτικών σας σχέσεων, αλλά και στην υλοποίηση των στόχων σας.

Ήδη από τις 20/12/22 ο Δίας πέρασε στον Κριό και τον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 16/05/23 ενισχύοντας τη διαίσθηση σας.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται από το Χειμερινό Ηλιοστάσιο

Ακόμη κι η φαντασία, η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητα σας θα είναι σε εξαιρετικά επίπεδα στο πρώτο πεντάμηνο, που κατά βάση είναι προπαρασκευαστικό για το υπόλοιπο της χρονιάς που θα περάσει ο Δίας στο ζώδιο σας.

Πολύ σημαντική η συμβολή του Δία στο πρώτο πεντάμηνο και στον τομέα της υγείας. Στις 16/05 ο Δίας θα περάσει στο δικό σας ζώδιο δημιουργώντας ένα εύφορο κλίμα, ώστε να υλοποιήσετε τις επιδιώξεις σας και να στοχεύσετε στην πραγματοποίηση τουλάχιστον ενός ονείρου!

Για κάποιους το όνειρο μπορεί να σχετίζεται με την καριέρα, για άλλους με ένα γάμο ή την απόκτηση ενός απογόνου, για κάποιους άλλους που είναι μικρότεροι σε ηλικία το όνειρο μπορεί να σχετίζεται με την επιτυχία τους στις σπουδές. Ό,τι είναι αυτό που εύχεστε να γίνει πραγματικότητα μπορεί και θα γίνει μέσα στη νέα χρονιά.

Δείτε ακόμα Βάλε την ημερομηνία γέννησης σου και μάθε τι θα σου συμβεί το 2023

Όχι βεβαίως άκοπα, άλλωστε εσείς οι ρεαλιστές Ταύροι ξέρετε πολύ καλά ότι τίποτε δεν γίνεται χωρίς να μοχθήσετε στη ζωή σας. Το σημαντικό όμως, εκτός από την προσπάθεια, είναι ότι και η τύχη αυτή τη χρονιά θα είναι στο πλευρό σας!

Ο Δίας θα σας κάνει πιο αισιόδοξους, θα σας δώσει τον ενθουσιασμό που έλειπε από τη ζωή σας τα προηγούμενα χρόνια κι ακόμη κι αν προκύψει κάτι δύσκολο, όπως ένας χωρισμός ή το τέλος μιας συνεργασίας, δεν θα χάσετε την πίστη σας στον έρωτα ή στους ανθρώπους, γιατί γρήγορα ο Δίας θα σας βοηθήσει να αντικαταστήσετε αυτό που χάθηκε με κάτι που σας αξίζει περισσότερο.

Το πιο σημαντικό με τον Δία στο ζώδιο σας είναι ότι θα δείτε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας διαφορετικά και θα θελήσετε να τον βελτιώσετε. Φυσικά με τη συμβολή του Δία θα ταξιδέψετε περισσότερο και πιθανώς να ενδιαφερθείτε και για περισσότερη γνώση.

Δείτε ακόμα Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Και φέτος θα έχουμε εκλείψεις που σας αφορούν στις 05/05 και στις 28/10 και σας οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις και αλλαγές στην κατεύθυνση της ζωής σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι-ες κοντά στις 05/5 και στις 27/04.

Μια άλλη ιδιαιτερότητα της νέας χρονιάς είναι ότι ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, θα περάσει για πολλούς μήνες μέσα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού από τις 5/6 μέχρι τις 8/10. Βέβαια για αρκετά μεγάλο διάστημα θα είναι ανάδρομη σε αυτό τον τομέα από τις 22/07 μέχρι τις 04/09.

Αυτή θα είναι ίσως και η πιο απαιτητική περίοδος της νέας χρονιάς σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι και πιθανώς να χρειαστεί να μετακομίσετε, να ασχοληθείτε με ένα ακίνητο ή να βοηθήσετε κάποια μέλη της οικογένειας σας.

Δείτε ακόμα Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν το 2023

Τέλος, το 2023 ξεκινά μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αστρολογική επιρροή για το ζώδιο σας, που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, σχεδόν για τα επόμενα 20 και υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή σας συθέμελα.

ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις-2023-από-την-Άση Μπήλιου-

Αναφέρομαι στην είσοδο του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, το ζώδιο που για σας τους Ταύρους συμβολίζει την καριέρα, το κοινωνικό στάτους, την εικόνα σας στον κόσμο, αλλά και την οικογένεια σας (κυρίως τη μητέρα).

Αυτή η επιρροή είναι δύναμη μεταμόρφωσης, ριζικής αλλαγής, αλλά και ισχύος. Ανάλογα σε ποια φάση της ζωής σας βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, τα δεδομένα σας θα διαφοροποιηθούν.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Ετήσιες προβλέψεις Αριθμολογίας 2023

Εφέτος θα επηρεαστείτε όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στην 20η και 21η Απριλίου, τις πρώτες δυο μέρες του ζωδίου σας δηλαδή. Η επιρροή θα είναι βραχεία, καθώς ο Πλούτωνας θα κάνει δοκιμαστική πτήση στον Υδροχόο για λίγους μήνες από τις 23/03 μέχρι τις 10/06.

Θα επανέλθει το 2024. Εσείς ίσως ανακαλύψετε ότι οι δομές που εξυπηρετούσαν μέχρι τώρα τη ζωή σας δεν σας ικανοποιούν πια και θα πάρετε τις μεγάλες αποφάσεις για αλλαγή.

Αλλαγή διαμονής, ίσως και χώρας, αλλαγή καριέρας ή και μια κατάσταση απαιτητική στην προσωπική ή την οικογενειακή σας ζωή είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια της χρονιάς. Αν το επάγγελμα σας σάς φέρνει σε επαφή με το κοινό είναι πιθανόν να αποκτήσετε μεγαλύτερη αποδοχή, δημοφιλία και δύναμη.

Ετήσιες προβλέψεις 2023: Δίδυμοι

Οι τελευταίοι μήνες του 2022 ήταν από πολλές απόψεις γεμάτοι κραδασμούς, αρκετή απογοήτευση και κούραση με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας από το τέλος Οκτωβρίου.

Μπαίνοντας στην καινούρια χρονιά υπάρχει ακόμη μια ουρά ταλαιπωρίας, καθώς συνεχίζεται η επιρροή του ανάδρομου Άρη μέχρι τις 12/01 και η επιρροή του ανάδρομου κυβερνήτη σας Ερμή στον Αιγόκερω μέχρι τις 18/01.

Όλο αυτό το διάστημα δεν είναι χαμένος χρόνος όμως αγαπητοί μου Δίδυμοι, είναι χρόνος που αντιμετωπίζετε τις εσωτερικές σας αμφιβολίες, κάνετε αρκετή εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σας, δυναμώνετε και από τις 21/01 είστε έτοιμοι να δείξετε στον κόσμο πόσο αξίζετε!

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Τα 5 πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα για το 2023

Το 2023 η καριέρα φαίνεται να αποτελεί την κυρίαρχη προτεραιότητα στη ζωή σας. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Κρόνος θα λάβει θέση στους Ιχθύς, το ζώδιο που συμβολίζει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Από τις 07/03 ο Κρόνος θα πάρει θέση στο Μεσουράνημα σας και σας υποχρεώνει να συγκεντρωθείτε περισσότερο στην πρόοδο των επαγγελματικών σας.

Μέσα στο 2023 κάποιοι από σας θα αναλάβετε πιο υπεύθυνα πόστα στη δουλειά σας, θα πάρετε ίσως προαγωγή σε μια άλλη θέση, θα πειραματιστείτε με ένα άλλο αντικείμενο εργασίας ή μπορεί να αλλάξετε εργοδότη και συνεργάτες.

Μια χωροταξική αλλαγή είναι ένα από τα πιθανά σενάρια της χρονιάς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Οι γεννημένοι-ες στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα επηρεαστείτε από τον Κρόνο την επόμενη χρονιά.

Δείτε ακόμα Ζώδια: Ο χειρότερος μήνας για το κάθε ζώδιο

Ο Κρόνος στο Μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας αποτελεί «κάλεσμα στην περιπέτεια» και ανάγκη για μεγάλες ανακαλύψεις. Είναι η στιγμή που αναρωτιόμαστε πραγματικά ποιο είναι το νόημα της ζωής μας, το νόημα της επιτυχίας και τι αντίκτυπο έχει στην κοινωνία που ζούμε.

Το Μεσουράνημα δείχνει νέα ξεκινήματα και δεν είναι ο οίκος της διατήρησης των κεκτημένων μας. Οι περισσότεροι θα θελήσετε να πειραματιστείτε με κάτι καινούριο ξεπερνώντας φόβους, αναστολές και ανασφάλειες.

Βέβαια συμβαίνει συχνά κάποιος που έχει αποφασίσει να κάνει κάτι καινούριο να το μετανιώνει προσωρινά και να βλέπει το παρελθόν με ροζ γυαλιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε πίσω. Όταν ο Κρόνος βρίσκεται στο Μεσουράνημα οι άλλοι μας βλέπουν σαν αυτοδύναμους και αυτάρκεις.

Δείτε ακόμα Αυτό το ζώδιο έχουν οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου-Μήπως είναι το δικό σου;

Είναι όμως ο φόβος μην πέσουμε από τα ψηλά που κυριαρχεί μέσα μας, όταν ο Κρόνος περνάει από αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου μας. Γι’ αυτό είναι και η κατάλληλη στιγμή να προσπαθήσουμε να απαλλαχτούμε μια και καλή από τις φοβίες της αποτυχίας, τις ανασφάλειες, τον φόβο της εγκατάλειψης ή της απόρριψης.

Τον ίδιο μήνα και συγκεκριμένα στις 23/03 ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της δύναμης, θα περάσει για μια δοκιμαστική πτήση μέχρι τις 10/06 σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, τον Υδροχόο.

Θα ξαναγυρίσει μετά πίσω στον Αιγόκερω κι από το 2024 και για τα επόμενα είκοσι χρόνια θα αλλάξει τελείως την κοσμοθεωρία σας και θα φέρει στη ζωή σας εξαιρετικές εμπειρίες μάθησης, χαρίζοντας σας ταυτόχρονα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δύναμη.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Την ίδια μέρα στις 23/03 θα σας «εγκαταλείψει» κι ο Άρης, που βρίσκεται στο ζώδιο σας από τις 20/08/22, απαλλάσσοντας σας από τα μεγάλα άγχη και τους εντατικούς ρυθμούς που δοκίμασαν τα όρια σας.

Μέχρι τις 16/05 ο Δίας από τον Κριό θα φροντίζει να είστε πιο εξωστρεφείς, να διευρύνετε τον κύκλο σας κοινωνικό και φιλικό, αλλά να έχετε και ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες. Το μόνο που δεν πρέπει να μπερδέψετε είναι τα όρια ανάμεσα στον έρωτα και τη φιλία, γιατί μπορεί να είναι δυσδιάκριτα κάποιες φορές.

Εύνοια στα θέματα των παιδιών, των στόχων σας, της διαδικτυακής σας παρουσίας είναι μερικά από τα δώρα του Δία μέχρι τις 16/05. Από τις 16/05 θα προχωρήσει στον Ταύρο, μια θέση που θα κρατήσει μέχρι το τέλος Μαΐου του 2024, δηλαδή για ένα ολόκληρο χρόνο.

Δείτε ακόμα Ζώδια: Το μεγαλύτερο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς 2023 είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο

Από τον Ταύρο ο Δίας θα ενισχύσει τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας της πνευματικότητας, της ψυχολογίας, αλλά και του παρασκηνίου. Πολύ σημαντική η συμβολή του Δία και στον τομέα της υγείας. Έτσι αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα τα προηγούμενα χρόνια θα καταφέρετε να το ξεπεράσετε με λιγότερα προβλήματα.

Εφέτος θα είναι πιο εύκολο να βρείτε τον σωστό ιατρό, θεραπεία ή εναλλακτική θεραπεία που θα σας απαλλάξει από θέματα υγείας και θα σας χαρίσει μεγαλύτερη ευρωστία. Επίσης, είναι εξαιρετική η θέση του Δία για να βελτιώσετε με άσκηση και καλή διατροφή το σώμα σας.

Ίσως να μην είναι τόσο κοινωνικό το 2023 από τις 16/05 κι έπειτα και να νιώθετε μεγαλύτερη ανάγκη να μένετε περισσότερο μόνοι. Όμως η μοναξιά που θα επιλέξετε δεν θα είναι ενοχλητική και δεν θα σας επιβάλλεται.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Έτσι θα επηρεάσει τα ζώδια η θυμωμένη Πανσέληνος στους Διδύμους

Δεν είναι κατ’ ανάγκη, αλλά επειδή χρειάζεστε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας. Από τις 05/06 μέχρι τις 07/10 η Αφροδίτη κατά παρέκκλιση θα βρίσκεται στον φιλικό σας Λέοντα και θα αντισταθμίζει την πιο κλειστή επιρροή του Δία. Θα ευνοήσει την επικοινωνία, τις επαφές με φίλους και συγγενείς και τα ταξίδια.

Κάποιοι μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα σε μια εκδρομή. Όμως από τις 22/07 μέχρι τις 04/09 θα είναι ανάδρομη, δημιουργώντας πιο εύκολα παρεξηγήσεις και δυσκολίες στις σχέσεις. Η έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στον Ζυγό μπορεί να φέρει μια πολύ δυνατή ερωτική σχέση που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας.

Ετήσιες προβλέψεις 2023: Καρκίνος

Το 2023 θα είναι χρονιά που θα μάθετε πολλά και θα γίνετε ακόμη πιο σοφοί στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα πράγματα στην καθημερινότητα σας. Η χρονιά δεν ξεκινά ιδανικά για κανέναν, καθώς μέχρι τις 12/01 ο Άρης εξακολουθεί την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους και τον ακολουθεί κι ο Ερμής μέχρι τις 18/01.

Από κει και κάτω θα καταφέρετε να απαλλαχτείτε από πολλές φοβίες και αγκυλώσεις που σας κρατούν πίσω και θα είναι πιο εύκολο επίσης να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους άλλους στη ζωή σας, ακόμη κι αν πέρασαν από τρικυμία το προηγούμενο διάστημα.

Ο μήνας που φέρνει τις μεγαλύτερες αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό και εγκαινιάζει μια νέα εποχή για το ζώδιο σας είναι ο Μάρτιος. Ο Κρόνος προχωρώντας στις 07/03 στο ζώδιο των Ιχθύων γίνεται φίλος σας ενεργοποιώντας έναν ιδιαίτερα αισιόδοξο τομέα του Ηλιακού σας ωροσκοπίου.

Δείτε ακόμα Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις: Αυτός είναι ο καλύτερος μήνας για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Τα προηγούμενα δύο χρόνια σας στρίμωξε αρκετά κυρίως στον τομέα των οικονομικών, ειδικά αν μπήκατε σε διαδικασία αγοράς ακινήτου ή χρηματοδότησης για να ξεκινήσετε κάποια επιχείρηση. Τώρα από το ζώδιο των Ιχθύων σας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε πράγματα που δεν γνωρίζατε και να διαφοροποιήσετε την κοσμοθεωρία σας.

Ακόμη, σας ανταμείβει για τις σκληρές προσπάθειες που κάνατε στο παρελθόν. Τα ταξίδια, οι σπουδές, οι εσωτερικές αναζητήσεις θα γίνονται με πιο σοβαρό και μετρημένο τρόπο μέσα στη χρονιά.

Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να σπουδάσετε κάτι ώστε να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις που θα βοηθήσουν και στα επαγγελματικά, άλλοι θα αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες προσπαθώντας να κυνηγήσετε ένα όνειρο σας, και από την άλλη θα φιλοσοφήσετε περισσότερο ό,τι σας συμβαίνει, χωρίς να βιάζεστε να καταλήξετε σε παρορμητικά συμπεράσματα.

Δείτε ακόμα 2023: Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν τέλειο χρόνο

Οικονομικά θα πάρετε μια μεγάλη ανάσα και θα μπορέσετε εφέτος να βάλετε τις βάσεις για ένα ακόμη πιο ανθηρό οικονομικό μέλλον. Πολύ σημαντικό για την επιρροή του Κρόνου μετά τις 07/03 είναι ότι θα μπορείτε πιο εύκολα να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας και να σημειώσετε πρόοδο τόσο σε θέματα σπουδών όσο και στα επαγγελματικά.

Η δεύτερη σημαντική αλλαγή του Μαρτίου έρχεται στις 23/03 με τον Πλούτωνα να εγκαταλείπει προσωρινά τον Αιγόκερω και να προχωρά στον Υδροχόο.

Φέτος θα μείνει μόνο για δυόμισι μήνες από τις 23/03 μέχρι τις 10/06 και την κανονική του θέση θα τη λάβει σε αυτό το ζώδιο το 2024 για τα επόμενα είκοσι χρόνια.

Δείτε ακόμα Ζώδια: Δείτε πότε θα είναι η πανσέληνος για το 2023 και ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεάσει

Με αυτή την επιρροή θα καταφέρετε να αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας και να οικοδομήσετε ένα πιο στιβαρό οικονομικό μέλλον. Στη διάρκεια του πρώτου πενταμήνου της χρονιάς και βασικά μέχρι τις 16/05, ο Δίας από τον Κριό θα σας κάνει πιο φιλόδοξους σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να έχετε επιτυχίες και διακρίσεις.

Πιθανώς να κάνετε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα σε επίπεδο καριέρας που θα σας φέρει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα που δραστηριοποιείστε. Από φέτος θα έχουμε εκλείψεις στον άξονα καριέρας – οικογένειας, και καθώς το Κάρμα στις 17/07 περνά στον Κριό, οι εξελίξεις στα μέτωπα της καριέρας και της οικογένειας θα είναι συνταρακτικές.

Αφήστε πίσω σας ό,τι δεν σας ταιριάζει και ό,τι δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε (καταστάσεις, ανθρώπους, δουλειές) και ακολουθήστε αυτά που ονειρεύεστε και σας μιλούν στην καρδιά. Το 2023 μπορείτε πραγματικά να ξεχωρίσετε, αλλά και να χτίσετε τη φήμη σας!

Δείτε ακόμα Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2023

Από τις 16/05, που ο Δίας θα προχωρήσει στον φιλικό σας Ταύρο, το 2023 θα αποκτήσει άλλη προοπτική. Ο Δίας από τον Ταύρο σας επιτρέπει μέχρι τον Μάιο του 2024 να στηρίζεστε στους φίλους σας, να επεκτείνετε ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό σας κύκλο και να γνωρίσετε και ανθρώπους που πιθανώς θα παίξουν κι έναν ρόλο συμβουλάτορα, μέντορα και θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά.

Οι φίλοι θα μπορούσαν να παίξουν και τον ρόλο του προξενητή αν είστε μόνοι-ες ή του διαμεσολαβητή αν πρέπει να επέμβουν και να σώσουν μια σχέση.

ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις-2023-από-την-Άση Μπήλιου-

Θα ενισχύσετε ακόμη περισσότερο τη σχέση σας με την τεχνολογία και το διαδίκτυο και μπορεί να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά μέσω του διαδικτύου και των εφαρμογών του. Με τον Δία στον Ταύρο ακόμη μπορεί να δείτε ένα στόχο και ένα όνειρο σας να πραγματοποιείται με τη βοήθεια των κατάλληλων ατόμων.

Δείτε ακόμα Ζώδια: Αυτοί θα είναι οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές για το 2023

Πιθανώς να ξεκινήσετε και μια συνεργασία με ξένους και εξωτερικό. Η άνοιξη και ιδιαίτερα το διάστημα μετά τις 23/03 που θα περάσει κι ο Άρης στο ζώδιο σας θα είναι ιδιαίτερα δυναμικό. Μια άλλη ιδιαιτερότητα του 2023 είναι η παραμονή της Αφροδίτης για 4 μήνες στο ζώδιο του Λέοντα.

Αυτό εξηγείται γιατί από τις 22/07 μέχρι τις 04/09 η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη σε αυτό το ζώδιο. Ο Λέων για σας συμβολίζει τα υλικά αγαθά, το χρήμα, αλλά και τα αποκτήματα σας.

Στην περίοδο της φαινομενικά ανάδρομης πορείας της καλά θα κάνετε να ελέγξετε καλύτερα τα οικονομικά σας και βασικά να δείτε πιο προσεκτικά τον τρόπο που ξοδεύετε. Αν σπαταλάτε τα χρήματα σε πράγματα που δεν έχετε ανάγκη απλά για να καλύψετε τις επιθυμίες της στιγμής, θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Ο Δίας γυρίζει ορθός στην τελική ευθεία στους Ιχθύς – Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια;

Στο διάστημα της ανάδρομης πορείας της προσέξτε όχι μόνο τα χρήματα, αλλά και τα αισθήματα. Μπορεί να περάσετε μια μίνι κρίση σε μια σταθερή σχέση ή μπορεί να ξανασυναντήσετε άτομα που σχετιζόσασταν μαζί τους στο παρελθόν.

Ετήσιες προβλέψεις 2023: Λέων

Το 2023 υπόσχεται να σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη ανακούφιση και ελευθερία, καθώς ο Κρόνος απομακρύνεται από το σημείο αντίθεσης και πολιορκίας προς το ζώδιο σας.

Μπορεί να μη συμβεί την πρώτη του μέρα, αλλά μετά τις 07/03 που θα προχωρήσει στους Ιχθύς θα καταφέρετε να βιώσετε καλές στιγμές τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

Καταρχάς θα έχετε περισσότερη αισιοδοξία, αλλά και πιο εύκολες λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Ο τομέας των σχέσεων – γάμου – συνεργασιών που πιθανώς πέρασε κάποια κρίση τα προηγούμενα χρόνια, τώρα μπορεί να σας ανταμείψει περισσότερο.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Έτσι θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια απο τον Ήλιο στον Τοξότη

Μια νέα σχέση, μια επαγγελματική συνεργασία που αποδίδει, ένας γάμος ώστε να επισημοποιήσετε μια μακρόχρονη σχέση είναι μερικά από τα σενάρια της χρονιάς. Γενικά ο τομέας του έρωτα, των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών θα εξακολουθήσει να είναι προτεραιότητα.

Αν χωρίσατε, αν φύγατε από μια συνεργασία τα προηγούμενα δύο χρόνια είναι πιθανόν να έχετε «συνέπειες» αυτή τη χρονιά στα οικονομικά, προσπαθώντας να βρείτε τι είναι δικό σας και τι δικό τους.

Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος φεύγει από τον τομέα των σχέσεων, αλλά περνά στον τομέα των οικονομικών, τα οικονομικά που αναφέρονται όμως όχι στον μισθό σας, αλλά σε διατροφές, ασφάλειες, επενδύσεις, κληρονομιές, χρήματα δικά σας και του συντρόφου σας, κλπ.

Δείτε ακόμα Ζώδια: Αυτοί θα είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες για το 2023

Προσπαθήστε να είστε συντηρητικοί στην οικονομική σας διαχείριση ακόμη κι αν βγάζετε περισσότερα, μην χρεωθείτε με υπέρογκα δάνεια και κάρτες και φροντίστε να είστε νομότυποι στις συναλλαγές σας με το δημόσιο.

Ακόμη, προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές στις προσδοκίες σας. Άλλα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με αυτή τη θέση του Κρόνου είναι δωρεές, δικαιώματα, μεσιτικά, υποτροφίες, κλπ. Γενικά είστε άνθρωποι που ξέρετε να διαχειρίζεστε το χρήμα στη ζωή σας, οπότε με λίγη σύνεση θα τα καταφέρετε κι αυτή την φορά.

Ο Δίας στον Κριό ήδη από τις 20/12/22 μέχρι τις 16/05, σχηματίζοντας τρίγωνο σε όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου προς το ζώδιο σας, αποτελεί μια ενθαρρυντική παράμετρο για τα οικονομικά σας.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια με τον Ερμή στον Τοξότη;

Όμως πέραν τούτου ο Δίας από τον Κριό θα είναι βοηθητικός για να ανοίξετε νέους δρόμους και ορίζοντες στη ζωή σας, να έχετε επιτυχία σε σπουδές, να σπείρετε τους σπόρους για τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια.

Ακόμη, μπορεί να βοηθήσει να κάνετε και κάποιο μακρινό ταξίδι που πιθανώς ονειρευόσασταν το προηγούμενο διάστημα. Από τις 16/05 και για έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι τον Μάιο του 2024 ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο και μέσα στον τομέα της καριέρας.

Το 2023 θα είναι μια πολύ δυνατή χρονιά για τα επαγγελματικά σας, ανεξάρτητα με την ημερομηνία γέννησης σας, καθώς ο Δίας από τον Ταύρο θα διευρύνει τις επαγγελματικές σας προοπτικές.

Δείτε ακόμα Ζώδια- Ετήσιες προβλέψεις: Δείτε τις τυχερές μέρες του 2023 για τα ερωτικά σας

Επιτυχία και άνοδος στην καριέρα, αλλά και αναγνώριση για τους κόπους των προηγούμενων ετών είναι μερικά από τα δώρα του Δία προς το ζώδιο σας. Βέβαια μην φανταστείτε ότι θα κάνετε περίπατο και θα στεφθείτε νικητές.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα τονίζει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας, θα αυξάνει σταδιακά τον όγκο εργασίας, ενώ είναι πιθανόν να υπάρχουν μέσα στη χρονιά και αλλαγές τόσο στη σύνθεση της ομάδας που εργάζεστε μαζί όσο και στα κοινά σας σχέδια.

Το 2023 δεν είναι σε καμία περίπτωση χρονιά ξεκούρασης. Είναι χρονιά που θα δουλέψετε σκληρά, προκειμένου να επιτύχετε στις μεγάλες φιλοδοξίες σας και να χτίσετε ίσως τη φήμη σας ή να την ισχυροποιήσετε.

Δείτε ακόμα Ζώδια: Δείτε πως θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής τα 12 ζώδια το 2023

Στην καινούρια χρονιά θα έχουμε και τις τελευταίες εκλείψεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας, φέρνοντας ισχυρές δονήσεις και ανάγκη αλλαγών σε χωροταξικό επίπεδο. Η πρώτη είναι στις 05/05 και η δεύτερη στις 28/10.

Οι γεννημένοι αρχές Αυγούστου και τέλος Ιουλίου μπορεί να μετακομίσετε, να αλλάξετε τόπο δουλειάς ή σπιτιού. Μια άλλη ιδιαιτερότητα του 2023 είναι ότι η Αφροδίτη, που συνήθως μένει σε κάθε ζώδιο λιγότερο από μήνα, θα παραμείνει στο δικό σας από τις 5/06 μέχρι τις 7/10.

Η πολύμηνη παρουσία της δικαιολογείται από τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία της, που θα ξεκινήσει στο ζώδιο σας στις 22/07 και θα ολοκληρωθεί στις 04/09. Κι ενώ το καλοκαίρι ανάβει φωτιές και πυροδοτεί το ερωτικό σας πάθος, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί το διάστημα 22/07 μέχρι τις 04/09 σε νέες γνωριμίες και σχέσεις.

Δείτε ακόμα Ζώδια ετήσιες προβλέψεις: Αυτά είναι τα αστρολογικά μυστικά για 12 ζώδια για το 2023

Σαφώς η επιρροή της θα είναι περισσότερο βοηθητική τα διαστήματα που θα είναι σε ορθή πορεία. Την περίοδο που θα είναι ανάδρομη μπορεί να έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν, προβλήματα σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή μπορεί να νιώθετε ότι δεν είστε αρεστοί όσο θα επιθυμούσατε.

Είναι όμως κάτι εντελώς προσωρινό. Στο διάστημα αυτό αποφύγετε να κάνετε πειράματα και με την εμφάνιση και το στυλ σας. Μια άλλη πλανητική επιρροή που θα ξεκινήσει μέσα στο 2023 και θα επηρεάσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες είναι αυτή του Πλούτωνα, που θα κάνει μια δοκιμαστική πτήση στον Υδροχόο από τις 23/03 μέχρι τις 10/06.

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει στον Υδροχόο για τα επόμενα είκοσι χρόνια, φέρνοντας τα πάνω κάτω στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας. Φέτος όμως θα επηρεαστούν μόνο όσοι έχουν γενέθλια στις 22 και στις 23/07. Εσείς μπορεί να κάνετε μια καρμική σχέση ή συνεργασία.

Ετήσιες προβλέψεις 2023: Παρθένος

Το 2022 σας έδωσε αρκετές ευκαιρίες να προωθήσετε τα ζητήματα της καριέρας, της κοινωνικής σας ζωής και φυσικά ενίσχυσε την αισιοδοξία και τη θετική σας στάση προς τη ζωή, ασχέτως αν οι τελευταίοι του μήνες ήταν αρκετά κουραστικοί και νευρικοί με την επιρροή του ανάδρομου Άρη από τους Διδύμους προς το ζώδιο σας.

Το 2023 έρχεται με την υπόσχεση ότι θα ανοίξετε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα σας ή και γενικότερα στη ζωή σας. Η χρονιά ξεκινά με ουρές ταλαιπωρίας από το 2022 ακόμη, καθώς μέχρι τις 12/01 ο Άρης εξακολουθεί να είναι ανάδρομος στον τομέα των επαγγελματικών και μέχρι τις 18/01 ανάδρομος θα είναι κι ο κυβερνήτης σας Ερμής.

Μη βιαστείτε όμως να κρίνετε το 2023 από τις πρώτες του ημέρες. Η σημαντικότερη αλλαγή της χρονιάς είναι η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύς στον κομβικό 7ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου.

Δείτε ακόμα Κινέζικο ωροσκόπιο : Το 2023 η χρονιά του Λαγού – προβλέψεις

Αυτό θα συμβεί στις 07/03. Οι Ιχθύες για σας συμβολίζουν τον τομέα σχέσεων-γάμου-συνεργασιών, και με τον Κρόνο για τα επόμενα χρόνια σε αυτό το ζώδιο θα τεσταριστούν οι αντοχές κάποιων σημαντικών σας δεσμεύσεων.

Ο Κρόνος, που είναι και η κύρια επιρροή για το 2023 προς το ζώδιο σας, θα παραμείνει στον ίδιο τομέα σε όλη τη διάρκεια του κι αυτό σημαίνει ότι ο «έλεγχος» στις σχέσεις σας θα είναι έντονος, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, θα δείτε σημαντικές διαφοροποιήσεις στην επόμενη χρονιά. Ο Κρόνος βοηθά να χτίσουμε γερές βάσεις στη ζωή μας, σε όποιον τομέα προκύπτει η επιρροή του κάθε φορά.

Δείτε ακόμα Η αντίθεση τις Αφροδίτης με τον ουρανό και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα εστιαστείτε σε ένα πολύ σημαντικό για τη ζωή σας άνθρωπο. Για κάποιους είναι ο σύζυγος, ο σύντροφος, ο εραστής ή ένας στενός συνεργάτης.

Μπορεί να είναι η υγεία του, η συμπεριφορά του ή η δικιά σας απέναντι του, οι πράξεις, ή το ακριβώς αντίθετο: οι ελλείψεις και οι αδυναμίες του, που σας οδηγούν εφέτος σε ξεκαθαρίσματα ώστε να ξεδιαλεχτεί η ήρα από το στάρι.

Για κάποιους μπορεί να μη συμβεί κάτι από τα παραπάνω και να είναι οι ανταγωνιστές σας αυτοί που σας περιορίζουν και σας οδηγούν στο να σκεφτείτε ιδέες και λύσεις για να τους επιβληθείτε. Όσοι είστε σε ένα γάμο ή μακρόχρονη σχέση που δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις μπορεί να περάσετε μια κρίση φέτος.

Δείτε ακόμα Ετήσιες ερωτικές προβλέψεις 2023 από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Με τη βοήθεια όμως τρίτων θα μπορούσε να επανακάμψει η κατάσταση και τελικά να το σώσετε αν δείξετε καλή θέληση και υπομονή. Ακόμη θα μπορούσατε τώρα να προχωρήσετε σε μια πιο ισχυρή δέσμευση στη ζωή σας, όπως μια συμβίωση ή ένα γάμο ή ακόμη μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία.

Ήδη από τις 20/12/22 ο Δίας έχει περάσει στον Κριό και θα παραμείνει μέχρι τις 16/05/23, δίνοντας σας μεγάλες βοήθειες στον οικονομικό τομέα. Έτσι μπορεί να είστε από τους κερδισμένους της νέας χρονιάς, ειδικά από χρήματα που προέρχονται από επενδύσεις, νέες συνεργασίες, διατροφές, ασφάλειες, κληρονομιές, κλπ.

Μα και οι δυο από τις 4 φετινές εκλείψεις θα επηρεάσουν τον οικονομικό τομέα στο ωροσκόπιο σας, αφού πλέον οι εκλείψεις θα πραγματοποιούνται στον άξονα Κριού-Ζυγού που αναφέρεται στα οικονομικά σας. Ακόμη πιο βοηθητικός θα είναι ο Δίας μετά τις 16/05 και για έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς θα προχωρήσει στον γήινο και φιλικό σας Ταύρο.

Δείτε ακόμα Ζώδια Ιανουαρίου 2023: Τυχερές και άτυχες μέρες από την Άση μπήλιου

Ο Δίας συνδέεται με τα ταξίδια κυρίως τα μακρινά, στο εξωτερικό. Πιθανώς κάποια από αυτά να έχουν επαγγελματική βάση ή μπορεί να πηγαίνετε για σπουδές έξω. Φυσικά μπορείτε πάντα να συνδυάζετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Αν οι «σειρήνες» των ταξιδιών σας αφήνουν αδιάφορους, τότε είναι πιθανόν να εκμεταλλευτείτε τη θετική επιρροή του Δία για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, τους φιλοσοφικούς, πνευματικούς ή γνωσιακούς σας ορίζοντες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθουν οι επιτυχίες ή η ευτυχία χωρίς να κουραστείτε, για να μην παρανοήσετε τα λεγόμενα μου. Άλλωστε ό,τι κερδίσετε αυτή τη χρονιά, είτε θα το έχετε δουλέψει στο παρελθόν είτε θα το δουλέψετε εφέτος.

Δείτε ακόμα Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 2/1 έως 8/1/2022

Επιτυχία σε σπουδές, ένα πτυχίο, μια συνεργασία με ξένους ή μια πολυεθνική, ένας δεύτερος γάμος αν έχετε χωρίσει στο παρελθόν και μια επιτυχία σε ένα δικαστήριο, μπορεί να είναι κάποια από τα σενάρια της επιρροής του Δία στον Ταύρο για το ζώδιο σας.

Ο Δίας λειτουργεί σαν το αντίπαλο δέος του Κρόνου και υπόσχεται επέκταση, αισιοδοξία και πολλές πρωτόγνωρες εμπειρίες. Εκτός από την επιρροή του Κρόνου, μια ακόμη σημαντική επιρροή θα είναι αυτή του Πλούτωνα που εγκαταλείπει τον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας και των παιδιών προσωρινά από τις 23/03 μέχρι τις 10/06, για να περάσει στον τομέα εργασίας-υγείας στο ζώδιο του Υδροχόου.

Την κανονική του θέση στον Υδροχόο θα τη λάβει το 2024 και θα κρατήσει για περισσότερο από είκοσι χρόνια. Φέτος θα επηρεάσει μόνο τους γεννημένους 23, 24 Αυγούστου. Με την επιρροή αυτή θα δείτε ότι θα αλλάξει σταδιακά η καθημερινότητα σας και η σχέση που έχετε με την εργασία, αλλά και την υγεία σας, και θα γίνει πιο ουσιαστική.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Δείτε πως θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερο τα δώδεκα ζώδια

Η Αφροδίτη κατά παρέκκλιση φέτος θα μείνει σχεδόν 4 μήνες στον Λέοντα από τις 05/06 μέχρι τις 07/10. Αυτό οφείλεται στη φαινομενικά ανάδρομη πορεία της από τις 22/07 μέχρι τις 04/09.

Το διάστημα που είναι ανάδρομη μπορεί να υπάρχει έντονο παρασκήνιο στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή και καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί για να μην αποκαλυφθούν πράγματα που δεν θα θέλατε.

Γενικώς θα είναι μια πιο ήσυχη περίοδος, και αν επιλέξετε να κάνετε διακοπές σε αυτό το διάστημα αποφύγετε τους πολυσύχναστους και δημοφιλείς προορισμούς αν θέλετε να περάσετε καλά. Σε κάθε περίπτωση το 2023 θα σας δώσει τα απαραίτητα εφόδια για να προοδεύσετε.

Ετήσιες προβλέψεις 2023: Ζυγός

Το 2023 είναι χρονιά αλλαγών και σημαντικής προόδου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, μολονότι δεν θα είναι μια ξεκούραστη χρονιά.

Μη βιαστείτε να την κρίνετε παρόλα αυτά από το ξεκίνημα της, καθώς με τον Άρη ανάδρομο στους Διδύμους μέχρι τις 12/01 και τον Ερμή επίσης ανάδρομο στον Αιγόκερω μέχρι τις 18/01 οι εξελίξεις δεν θα τρέχουν όπως το επιθυμείτε και θα πρέπει να προσαρμόζεστε και στα όποια απρόοπτα προκύπτουν στην καθημερινότητα σας στην επικοινωνία με τους άλλους.

Σιγά σιγά, καθώς οι πλανήτες αυτοί θα γυρίσουν σε ορθή πορεία, θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ένας τομέας που μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα το πρώτο πεντάμηνο, είναι αυτός των σημαντικών σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών.

Δείτε ακόμα Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια

Σε αυτό τον τομέα θα βρίσκεται ο Δίας μέχρι τις 16/05 και θα βοηθά να ανοίξετε τον κύκλο σας, να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε ερωτικό επίπεδο αν είστε μόνες-οι, αλλά και να προχωρήσετε σε ένα γάμο, συμβίωση ή απόκτηση απογόνου αν είναι μέσα στις προτεραιότητες σας.

Ακόμη κι ένα διαζύγιο με φιλικούς όρους μπορεί πιο εύκολα να επιτευχθεί με τον Δία στον Κριό μέχρι τις 16/05. Οι σοβαρές πλανητικές αλλαγές της χρονιάς θα λάβουν χώρα τον Μάρτιο του 2023.

Αρχικά ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύς στις 07/03. Για σας οι Ιχθύες συμβολίζουν τις ρουτίνες της καθημερινότητας, τη δουλειά και την υγεία. Μετά τις 07/03 και στο υπόλοιπο της χρονιάς ο Κρόνος θα τονίζει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας, θα αυξάνει σταδιακά τον όγκο εργασίας, ενώ είναι πιθανόν να υπάρχουν μες την χρονιά και αλλαγές τόσο στη σύνθεση της ομάδας που εργάζεστε μαζί όσο και στα κοινά σας σχέδια.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Ο Δίας περνάει στους Ιχθύς και φέρνει τα δώρα του στα 12 ζώδια

Το 2023 δεν είναι σε καμία περίπτωση χρονιά χαλαρότητας και ξεκούρασης. Είναι χρονιά που θα δουλέψετε σκληρά, προκειμένου να επιτύχετε στις μεγάλες φιλοδοξίες σας και να χτίσετε ίσως τη φήμη σας ή να την ισχυροποιήσετε επαγγελματικά.

Πολύ σημαντικό την καινούρια χρονιά και το κομμάτι που αφορά στην υγεία, τις συνήθειες σας, τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση. Με τη βοήθεια του Κρόνου μπορείτε να πειθαρχήσετε πιο έντονα, αν θέλετε να μπείτε σε ένα πρόγραμμα βελτίωσης της υγείας σας.

Φυσικά αν παραμελήσετε τον εαυτό σας καταλαβαίνετε ότι αυτή η επιρροή μπορεί να σας κάνει πιο ευάλωτους σε ασθένειες. Γι’ αυτό από δω και κάτω και για τα επόμενα 2 χρόνια πρέπει να κάνετε προτεραιότητα την υγεία σας και να ελέγχετε συχνά τους δείκτες της με εξετάσεις.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου : Τι θα φέρει ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους

Αν σας έλειπε η πειθαρχία στη διατροφή, είναι μια καλή περίοδος για να δείτε σοβαρά πώς θα τρώτε πιο υγιεινά και πώς θα ασκείστε. Στις 23 Μαρτίου έχουμε μια διπλή πλανητική αλλαγή.

Ο Πλούτωνας εισέρχεται για μια δοκιμαστική περίοδο στον Υδροχόο μέχρι τις 10/06 και υπόσχεται να αυξήσει τη φήμη σας σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και να αναμορφώσει την προσωπική σας ζωή.

Τη κανονική του θέση στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου θα τη λάβει το 2024 και θα διαρκέσει σχεδόν είκοσι χρόνια. Μέχρι τώρα από τον Αιγόκερω ο Πλούτωνας σας ζόρισε αρκετά, μολονότι κάποιοι μπορεί να αποκτήσατε μεγαλύτερη εξουσία και δύναμη στον χώρο που δραστηριοποιείστε.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Σκορπιό τα 12 ζώδια;

Την ίδια μέρα στις 23/03 ο Άρης θα προχωρήσει στον Καρκίνο ενεργοποιώντας τον τομέα της καριέρας και φέρνοντας ταχείες εξελίξεις. Μια άλλη σημαντική αλλαγή για το ζώδιο σας είναι η είσοδος του Κάρμα στις 17/07 στον Κριό.

Οι εκλείψεις από φέτος θα πραγματοποιούνται στον άξονα του ζωδίου σας με τον Κριό. Η πρώτη έκλειψη στις 20/04 αφορά τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Εσείς μπορεί να έχετε αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Μπορεί να πείτε «αντίο» σε κάποιο πρόσωπο -προσωπικά ή επαγγελματικά- και να καλωσορίσετε κάποιο νέο στη ζωή σας. Αν είστε δεσμευμένοι και τα πάτε καλά μπορεί να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση σχέσης.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Σκορπιό φέρνει φουρτούνες αλλά και μοιραία πάθη

Η δεύτερη έκλειψη που σας αφορά θα λάβει χώρα στα γενέθλια σας στις 14/10. Θα μπείτε σε μια νέα φάση ζωής, σαφώς πολύ διαφορετική από αυτή που είχατε μέχρι τώρα. Ο Δίας από τις 16/05 θα περάσει στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο στον τομέα των οικονομικών.

Από τη θέση του αυτή θα βοηθήσει να κάνετε πιο συμφέροντες διακανονισμούς, να αυξήσετε τα εισοδήματα σας (μολονότι τα έξοδα θα τρέχουν), να έχετε κέρδη από κληρονομιές, εφορία, επενδύσεις, διατροφές, ασφάλειες ή μέσω του συντρόφου ή κάποιου συνεργάτη σας.

Γενικότερα το 2023 έχει θετικές προοπτικές για τον τομέα των οικονομικών, μπορείτε να τα διαχειριστείτε πιο σωστά, αλλά και να έχετε μεγαλύτερα κέρδη. Μάλιστα μπορείτε να καταλήξετε και με αρκετές οικονομίες στην άκρη, αν δεν παρασυρθείτε από τους ενθουσιασμούς σας και τα παρορμητικά έξοδα.

Δείτε ακόμα Ανάδρομος Δίας στους Ιχθύς: Αυτά τα 4 ζώδια θα πάρουν τα δώρα του Δία

Μια άλλη ιδιαιτερότητα του 2023 είναι η παραμονή του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, στον Λέοντα για ένα ιδιαίτερα μεγάλο διάστημα από τις 05/06 μέχρι τις 07/10. Βέβαια από τις 22/7 μέχρι τις 04/09 θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

Σημαντικός όλο αυτό το διάστημα θα είναι ο τομέας της φιλίας και σίγουρα θα είναι από τα πλέον κοινωνικά καλοκαίρια των τελευταίων ετών. Στη φάση που είναι ανάδρομη, παρόλα αυτά, ελλοχεύουν οι παρεξηγήσεις, γι’ αυτό ας είστε προσεκτικοί.

Φίλοι και συνεργάτες από το παρελθόν μπορεί να επιστρέφουν στη ζωή σας. Σε κάθε περίπτωση, το 2023 θα είναι από τις σημαντικές χρονιές καθώς ξεκινούν πολύ ελπιδοφόρες καταστάσεις τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

Ετήσιες προβλέψεις 2023: Σκορπιός

Το 2023 είναι χρονιά προόδου και ευημερίας, καθώς τα πολύ δύσκολα θα είναι πλέον πίσω σας στους περισσότερους τομείς. Ενδεχομένως να μην είναι φανερό από την πρώτη του μέρα, αλλά σίγουρα από τον Μάρτιο κι έπειτα θα δείτε μεγάλη διαφορά και θα νιώθετε ότι ελευθερώνεστε είτε είστε Σκορπιοί είτε έχετε ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο.

Καταρχάς θα απαλλαχτείτε από τη δύσκολη επιρροή του Κρόνου προς το ζώδιο σας. Ο Κρόνος θα είναι πλέον «φίλος» σας από το ζώδιο των Ιχθύων μετά τις 07/03/23.

Στον τομέα που συνδέεται με τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργία, τη φήμη, την επιχειρηματικότητα, τη διασκέδαση, ο Κρόνος υπόσχεται να βοηθήσει να αποκτήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα στην προσωπική σας ζωή.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Δείτε πως θα επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Οι αδέσμευτοι είναι πιθανόν να κάνετε μια σημαντική γνωριμία και να δημιουργήσετε μια ουσιαστική και πολλά υποσχόμενη σχέση. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση ή είστε παντρεμένοι είναι πιθανόν να αποφασίσετε να προχωρήσετε στην απόκτηση ενός απογόνου.

Σαφώς τα εμπόδια μέσα στο 2023 θα είναι μικρότερα και ο Κρόνος σε αυτή τη θετική όψη τριγώνου προς το ζώδιο σας θα βοηθά να κάνετε καλύτερες αξιολογήσεις τόσο σε ανθρώπους όσο και σε καταστάσεις.

Μέχρι τις 16/05 ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό δίνοντας σας ευκαιρίες να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, να βελτιώσετε την ποιότητα στην καθημερινότητα σας και να έχετε θεαματικά αποτελέσματα αν ασχοληθείτε επισταμένως και με τον τομέα της υγείας.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Η ορθή πορεία του Κρόνου στον Υδροχόο και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Μετά τις 16/05 και για έναν ολόκληρο χρόνο το κέντρο βάρους της προσοχής σας μετατοπίζεται από τον τομέα εργασίας και υγείας στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου.

Ο Δίας περνά στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει για ένα ολόκληρο χρόνο, δημιουργώντας την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε στη ζωή σας τον ρόλο που παίζουν οι σχέσεις και τη δική σας συμμετοχή σε αυτές.

Θα σας δώσει την ευκαιρία να ενισχύσετε καλύτερα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, να αποφασίσετε μια επισημοποίηση ή να δεχτείτε μια πρόταση γάμου ή συμβίωσης μετά από μια μακροχρόνια σχέση, ή αν είστε αδέσμευτοι-ες ίσως φέρει τον μεγάλο αληθινό έρωτα που ονειρευόσασταν χρόνια.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Παντρεύεστε το 2023; Δείτε τις τυχερές ημερομηνίες του χρόνου

Αν είστε σε μια σχέση στάσιμη, που δεν σας επιτρέπει να εξελιχτείτε, να προχωρήσετε μπροστά, τότε θα καταφέρετε να βγείτε πιο εύκολα μέσα στην καινούρια χρονιά.

Ίσως ένα τρίτο άτομο παίξει καταλυτικό ρόλο και λειτουργήσει ως κινητήριος δύναμη για να πάρετε τη σημαντική απόφαση. Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όμως με την επιρροή του Δία, είναι πως κάποιες φορές μας κάνει υπεραισιόδοξους και ίσως υποτιμήσετε τον σύντροφό σας πιστεύοντας ότι θα βρείτε κάτι καλύτερο.

Όσοι έχετε μια επιτυχημένη σχέση με μικροπροβλήματα προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές και μην φτάνετε σε ακραίες λύσεις. Τα καλά μαντάτα του Δία ίσως αφορούν και μια σημαντική συνεργασία που θα εγκαινιάσετε μέσα στην καινούρια χρονιά.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Ο Ερμής ξαναπερνά στον Ζυγό – Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια;

Άλλωστε, είναι μια χρονιά για σας τους Σκορπιούς ιδιαίτερα γενναιόδωρη όταν αποφασίζετε να συντάξετε τις δυνάμεις σας με κάποιο ακόμη άτομο. Αντίθετα με το 2022, που αναγκαστήκατε να αντιμετωπίσετε κάποιες φοβίες και προβλήματα μόνοι σας, στο 2023 θα βρείτε έστω κι έναν ακόμη άνθρωπο που θα σας βοηθήσει να πορευτείτε στις δύσκολες στιγμές που ούτως ή άλλως θα είναι πολύ λιγότερες.

Το 2023 έχουμε και τις τελευταίες εκλείψεις στον άξονα προσωπικότητας – σχέσεων στις 05/5 και στις 28/10. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 3/11 ή κοντά στις 28/10 θα έχετε ακόμη κάποιες αλλαγές στις σχέσεις σας ή τις συνεργασίες σας.

Τα επαγγελματικά και βασικά η κατεύθυνση της καριέρας σας θα είναι σε προτεραιότητα όλους τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Αφροδίτη παίρνει θέση στον Λέοντα στον τομέα της καριέρας από τις 05/6 μέχρι τις 07/10 κάνοντας σας πιο «ορατούς» στον χώρο που δραστηριοποιείστε.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Ο Πλούτωνας περνάει στον Υδροχόο και τίποτα δεν θα μείνει όρθιο για αυτά τα ζώδια

Αυτό θα φέρει σαφώς αρκετές προτάσεις ή ευκαιρίες για προαγωγή, μεταγραφή, εκκίνηση της δικής σας επιχείρησης, αλλά καθώς η Αφροδίτη θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τις 22/07 μέχρι τις 04/09 πιθανώς και κάποιες επαφές η προτάσεις από παλιότερους συνεργάτες.

Στο διάστημα της ανάδρομης πορείας της μπορεί να κάνετε τους απολογισμούς σας για την καριέρα που έχετε επιλέξει να κάνετε ή ακόμη και να αποφασίσετε μια αλλαγή πλεύσης.

Αυτό το διάστημα θα είναι και το πιο απαιτητικό για το ζώδιο σας στη νέα χρονιά και καλό είναι να μην κάνετε σημαντικές εκκινήσεις. Αφήστε τις για μετά τις 04/09 και απολαύστε τις διακοπές σας.

Δείτε ακόμα Ασή Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος του κυνηγού τα 12 ζώδια

Άλλη μια σημαντική επιρροή είναι αυτή του Πλούτωνα, που θα περάσει στον Υδροχόο στις 23/03 για μια δοκιμαστική πτήση σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 10/06 και θα επηρεάσει τους γεννημένους τις πρώτες δύο ημέρες του ζωδίου σας φέρνοντας ανακατατάξεις ή χωροταξικές αλλαγές.

Η επιρροή αυτή θα σας συντροφεύσει τα επόμενα είκοσι χρόνια, αλλά ουσιαστικά θα γίνει περισσότερο αντιληπτή στον καθένα από σας ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης του τη στιγμή που θα σχηματίζει ακριβείας όψη. Για το 2023 μόνο όσοι έχετε γενέθλια 24, 25/10 θα πάρετε μια πρώτη γεύση.

Ετήσιες προβλέψεις 2023: Τοξότης

Το 2022 ήταν μια κουραστική χρονιά κυρίως σε θέματα σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών και μια ουρά ταλαιπωρίας θα την υποστείτε και στο ξεκίνημα του 2023, καθώς ο Άρης εξακολουθεί την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των σχέσεων για το δικό σας ωροσκόπιο, στους Διδύμους.

Μόλις ο Άρης επιστρέψει ορθός στις 12/01 σταδιακά η πίεση και η απογοήτευση που αισθανθήκατε στον τομέα των σχέσεων θα αρχίσει να μειώνεται. Το 2023 είναι μια σύνθετη χρονιά στο σύνολο της, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει χρονιά στασιμότητας και έλλειψης δράσης από την πλευρά σας.

Ο Μάρτιος είναι ο πιο σημαντικός μήνας, καθώς θα έχουμε τη ζωδιακή αλλαγή του Κρόνου, που προχωρά στους Ιχθύς στις 07/03 και του Πλούτωνα που προχωρά στον Υδροχόο στις 23/03. Την ίδια μέρα θα αποχωρήσει οριστικά μετά από την επτάμηνη παραμονή του στους Διδύμους κι ο Άρης που θα προχωρήσει στον Καρκίνο.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Ο Πλούτωνας σε τελική ευθεία με τον Αιγόκερω μέχρι και τις 23/03/2023

Η νέα θέση του Κρόνου στους Ιχθύς θα δημιουργήσει κυρίως για τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες του ζωδίου (οι υπόλοιποι θα επηρεαστούν την επόμενη χρονιά) νέες ευθύνες, υποχρεώσεις, αλλά και περιορισμούς.

Η επιρροή του Κρόνου θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια του 2023, με άμεσους αποδέκτες τους γεννημένους τον Νοέμβριο ή όσους έχουν ωροσκόπο από τις 0 ως τις 8 μοίρες του ζωδίου του Τοξότη. Οι τομείς της οικογένειας, του σπιτιού και της εργασίας, είναι αυτοί που θα σας απασχολήσουν ή θα σας επιβαρύνουν περισσότερο.

Τα σενάρια είναι πολλά και ποικίλα. Κάποιοι από σας μπορεί να επενδύσετε στην αγορά ή την κατασκευή ενός ακινήτου, κάποιοι θα έχετε αλλαγές στη σύνθεση της οικογένειας ή μπορεί να δημιουργείτε τώρα τη δική σας οικογένεια.

Δείτε ακόμα Ζώδια: Δείτε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Κριό τα δώδεκα ζώδια

Για κάποιους άλλους, μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι πιθανόν να σας υποχρεώσουν σε περισσότερες φροντίδες και βάρη. Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας σε κάθε περίπτωση είναι η ανάγκη της οριοθέτησης σας, ώστε να μην «κουβαλήσετε» ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις απαιτήσεις που έχετε για να μην διαταράξετε ισορροπίες. Ο Ουρανός στον τομέα της καθημερινότητας της εργασίας σας θα επηρεάσει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σας, δημιουργώντας την ανάγκη για αλλαγή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να διακινδυνεύσετε μια καλή θέση ή δουλειά μόνο και μόνο γιατί νιώθετε την ανάγκη για αλλαγή. Μπορείτε να πειραματιστείτε, εγκαινιάζοντας κάτι καινούριο παράλληλα με την κύρια εργασία σας και όταν θα αισθανθείτε πλήρως ικανοποιημένοι από την πορεία του να προχωρήσετε παρακάτω με το καινούριο.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Τέλος η ανάδρομη πορεία του Ερμή – Δείτε τι αλλαγές θα φέρει στα 12 ζώδια

Μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος απαιτεί συνέπεια, πειθαρχία και οργάνωση, κυρίως όμως υπομονή για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα με την επιρροή του. Αν βιάζεστε, επιθυμείτε το εύκολο κέρδος, κάνετε παρορμητικές κινήσεις στις επιλογές σας, τότε το 2023 θα σας δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Με τον Κρόνο στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας καλείστε να έχετε μια πιο ώριμη και υπεύθυνη στάση στην προσωπική σας ζωή και να βάλετε γερές βάσεις όταν ξεκινάτε κάτι καινούριο. Ο Πλούτωνας θα παραμείνει μόνο για τρεις μήνες στη νέα του θέση στον Υδροχόο μέσα στο 2023 και θα επηρεάσει τους γεννημένους μόνο στις 22, 23/11.

Την κανονική του θέση στο ζώδιο θα τη λάβει το 2024 και θα κρατήσει πάνω από είκοσι χρόνια. Με τον Πλούτωνα στον 3ο σας οίκο της επικοινωνίας, της σκέψης θα αποκτήσετε περισσότερη ευκρίνεια και θα πηγαίνετε ακόμη πιο βαθιά στην ανάλυση σας για όσα συμβαίνουν στη ζωή σας.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια η Αφροδίτη στον Ζυγό

Το 2023 είναι μια ιδιαίτερα έντονη χρονιά και για την ερωτική σας ζωή. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του θα υπάρχουν διαφορετικές επιρροές που θα ξυπνούν και θα ενεργοποιούν τον τομέα του έρωτα και των φλερτ.

Η βασικότερη είναι αυτή του Δία που ήδη έχει περάσει στον Κριό από τις 20/12/22 και θα παραμείνει μέχρι τις 16/05/23 μέσα στον τομέα των ερωτικών σχέσεων και της σεξουαλικότητας.

Σημαντική η συμβολή για τη δημιουργία νέων σχέσεων και των εκλείψεων, που πλέον από φέτος θα πραγματοποιούνται στον άξονα Κριού-Ζυγού. Έρωτες και φιλίες θα σας κεντρίσουν την προσοχή και κάποια από αυτές μπορεί να αποδειχτεί μια καρμική σχέση.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Πως θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια η νέα σελήνη στον ζυγό

Βλέπετε το Κάρμα (Βόρειος Δεσμός της Σελήνης) περνά στον Κριό φέτος από τις 17/07 και σας καλεί να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, να εκφραστείτε δημιουργικά, αλλά να ανοίξετε και την καρδιά σας στον έρωτα.

Το 2023 μπορείτε να βρείτε την αληθινή αγάπη, αλλά και να αποκτήσετε κι έναν απόγονο αν το επιθυμείτε. Ακόμη θα έχετε θετικότερες προδιαγραφές και στον οικονομικό τομέα. Από τις 05/06 μέχρι τις 07/10 η Αφροδίτη θα είναι σύμμαχος σας από το ζώδιο του Λέοντα και θα βοηθά να περνάτε καλά, αλλά και να ανοίγετε τους ορίζοντες σας.

Το μόνο διάστημα που χρειάζεται προσοχή και στα χρήματα και στα αισθήματα κι όχι υπερβολές είναι από τις 22/07 μέχρι τις 04/09 που θα είναι ανάδρομη. Από τις 16/05 μέχρι τον Μάιο του 2024 ο κυβερνήτης σας Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο στους τομείς υγείας και εργασίας.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει ο Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο

Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα υγείας εφέτος θα καταφέρετε να βρείτε είτε τη σωστή θεραπεία ή τον κατάλληλο γιατρό που θα βοηθήσει να το επιλύσετε.

Γενικότερα η επιρροή του Δία θα είναι ενθαρρυντική για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, να αποκτήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να θωρακίσετε καλύτερα τον οργανισμό σας.

Ακόμη, θα σας δώσει σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα να πάρετε μια προαγωγή, να αυξήσετε το πελατολόγιο σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή να ασχοληθείτε με περισσότερα από ένα αντικείμενα εργασίας παράλληλα.

Ετήσιες προβλέψεις 2023: Αιγόκερως

Οι προδιαγραφές του 2023 είναι από όλες τις απόψεις πιο αισιόδοξες και καθησυχαστικές, αφού η πλειονότητα των αστρολογικών δεδομένων είναι σε ενθαρρυντική όψη προς το ζώδιο σας, ή στη χειρότερη σε ουδέτερη.

Μπορεί η χρονιά να ξεκινά με κάπως «άνοστες» επιρροές, καθώς έχουμε δυο ανάδρομους προσωπικούς πλανήτες: τον Ερμή στο ζώδιο σας μέχρι τις 18/01 και τον Άρη στους Διδύμους μέχρι τις 12/01, αλλά μέχρι το τέλος του πρώτου μήνα θα νιώσετε πιο δυνατοί κι αποφασιστικοί.

Ο πιο σημαντικός μήνας του 2023 είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ο Μάρτιος. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Κρόνος, που τα τελευταία δυο χρόνια όριζε τον τομέα των οικονομικών και δημιούργησε μεγαλύτερη στενότητα στους περισσότερους ή πολλά έξοδα πιθανώς για τη συντήρηση κάποιου ακινήτου και μπορεί να κλόνισε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας, περνά σε ένα πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, το ζώδιο των Ιχθύων, στον τομέα της επικοινωνίας.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Η Νέα Σελήνη στο ζυγό θα φέρει αλλαγές για αυτά τα 4 ζώδια

Μέσα στη χρονιά θα μπορέσετε να μάθετε πώς να εκφράζετε τις ιδέες και τις απόψεις σας με ένα νέο ίσως πιο σοφιστικέ τρόπο. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια (τόσο παραμένει ο Κρόνος σε κάθε ζώδιο) θα κριθεί η ικανότητα σας να επικοινωνείτε γραπτά ή προφορικά, να διαπραγματεύεστε και να πουλάτε τις ικανότητες ή τα προϊόντα της δουλειάς σας στους άλλους.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η θέση θα σας δώσει μεγαλύτερες ευθύνες. Θα βοηθηθείτε ιδιαίτερα αν κάνετε κάποιο επάγγελμα με βάση την επικοινωνία, το μάρκετινγκ, το διαδίκτυο, την εκπαίδευση, τον τουρισμό, το εμπόριο.

Και μετά από αρκετά χρόνια θα καταφέρετε αυτή τη φορά να ξεπεράσετε ανασφάλειες, φόβους, αλλά και σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Φέτος ο Κρόνος θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Η Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Οι υπόλοιποι θα επηρεαστείτε την επόμενη χρονιά. Μια ιδιαίτερα σημαντική αλλαγή που φέρνει ο Μάρτιος, εκτός αυτής του Κρόνου, είναι η είσοδος του Πλούτωνα, έστω και για ένα βραχύ διάστημα από τις 23/03 μέχρι τις 10/06, στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ο Πλούτωνας ήταν στο ζώδιο σας από το 2008. Αυτά τα χρόνια που πέρασαν σαφώς σας οδήγησαν στην απόκτηση πολλών και διαφορετικών εμπειριών και σας μεταμόρφωσαν στον άνθρωπο που είστε τώρα. Την οριστική του θέση ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα τη λάβει το 2024.

Φέτος θα επιστρέψει για λίγους μήνες στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζοντας τους γεννημένους μόνο τις τελευταίες δυο ημέρες. Από τη νέα του θέση στον Υδροχόο, που θα κρατήσει μια εικοσαετία, ετοιμαστείτε να δείτε τα οικονομικά σας να μεταμορφώνονται.

Δείτε ακόμα Τα πάθη οδηγούν σε λάθη-Το Τετράγωνο Αφροδίτης με Άρη και πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Θα είναι μια περίοδος που πολλά χρήματα μπορεί να έρθουν, αλλά και με τον ίδιο τρόπο να φύγουν αν δεν μάθετε να τα διαχειρίζεστε όπως πρέπει. Την ίδια μέρα που ο Πλούτωνας θα περάσει στον Υδροχόο, ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο ενεργοποιώντας τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών.

Μπορεί να ανέβουν κάπως οι τόνοι σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική, να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα, αλλά να έχετε και μεγαλύτερη κινητικότητα σε προτάσεις και γνωριμίες.

Το 2023 όμως έχουμε κι άλλες αλλαγές, καθώς το Κάρμα (Βόρειος Δεσμός της Σελήνης) θα περάσει στον Κριό το καλοκαίρι και θα φέρει μια νέα σειρά εκλείψεων στον Κριό και στον Ζυγό, δηλαδή στον άξονα καριέρας-οικογένειας για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Δείτε πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό

Τόσο η έκλειψη της 20ης Απριλίου όσο και αυτή της 14ης Οκτωβρίου μπορεί να φέρουν χωροταξικές αλλαγές και στους δύο τομείς ή είναι πιθανόν να προσαρμόζεστε σε νέα δεδομένα που αφορούν είτε ένα χώρο είτε τα πρόσωπα που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε.

Βέβαια εξακολουθούν για τελευταία χρονιά οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που επηρεάζουν το κομμάτι των ερωτικών σας, φέρνοντας καινούρια πρόσωπα ή δίνοντας τη χαριστική βολή σε σχέσεις που δεν πηγαίνουν πουθενά.

Το πρώτο πεντάμηνο της νέας χρονιά ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό μέχρι τις 16/05, δίνοντας έμφαση στα νέα ξεκινήματα, στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού και αρκετοί από σας μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε σε έναν πιο άνετο χώρο, να κάνετε μια επένδυση σε ένα ακίνητο ή να αξιοποιήσετε οικονομικά την ακίνητη περιουσία σας.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Η Πανσέληνος του Θερισμού θα αλλάξει τα δεδομένα για αυτά τα 4 ζώδια

Κάποιοι άλλοι μπορεί να έχετε χαρμόσυνα νέα με τον ερχομό ενός παιδιού. Τη μεγαλύτερη όμως εύνοια θα την έχετε όταν ο Δίας προχωρήσει στον φιλικό σας Ταύρο στις 16/05, θέση που θα κρατήσει για ένα ολόκληρο χρόνο μέχρι τον Μάιο του 2024.

Ο Δίας για έναν ολόκληρο χρόνο θα βρίσκεται στον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της φήμης και της δημιουργίας. Αν είστε μόνοι-ες το 2023 μπορεί να φέρει εξαιρετικές ευκαιρίες γνωριμιών. Κάποια από αυτές ίσως είναι ο έρωτας της ζωής σας!

Ακόμη κι αν είστε δεσμευμένοι η επιρροή του Δία θα είναι ιδιαίτερα θετική, γιατί μπορείτε να ανανεώσετε τη σχέση σας και να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας.

Δείτε ακόμα Πανσέληνος στους Ιχθύς: Ποια ζώδια θα έχουν απρόσμενες εξελίξεις

Αν η σχέση που έχετε δεν σας ικανοποιεί, μέσα στη νέα χρονιά πιο εύκολα θα βρείτε το κουράγιο να την τελειώσετε ή να την αντικαταστήσετε. Με τον Δία στον τομέα των παιδιών μπορείτε πιο άνετα να αποκτήσετε ένα απόγονο ή έναν ακόμη απόγονο.

Ακόμη κι αν θέλετε να υιοθετήσετε ένα παιδί, οι καταστάσεις θα είναι πιο ευνοϊκές για να το επιτύχετε. Θα αυξηθεί η φήμη σας, αλλά και οι όμορφες στιγμές στην καθημερινότητα σας. Η

τελευταία ιδιαιτερότητα του 2023 είναι η παραμονή κατά παρέκκλιση της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 05/06 μέχρι τις 07/10 τονώνοντας το σεξαπίλ, αλλά και τα οικονομικά σας.

Δείτε ακόμα Ανάδρομος Ερμής μέχρι τέλος του μήνα- Ποια ζώδια θα γονατίσει σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Όμως στο διάστημα που θα είναι ανάδρομη από τις 22/07 μέχρι τις 04/09 προσέξτε τόσο τα χρήματα όσο και τα αισθήματα. Μην επενδύετε συναισθηματικά και οικονομικά σε χίμαιρες.

Ετήσιες προβλέψεις 2023: Υδροχόος

Τα προηγούμενα δυο χρόνια, η ζωή σάς έδειξε την άλλη πιο μουντή περιοριστική της πλευρά, αυτή με τις υποχρεώσεις, τις ευθύνες και τις δύσκολες ή μοιραίες καταστάσεις στα προσωπικά, στην υγεία ή τα επαγγελματικά σας.

Καθόλου τυχαία βέβαια όλα αυτά, καθώς ο Κρόνος πέρασε από τον Δεκέμβριο του 2020 στο ζώδιο σας και σας σημάδεψε ποικιλοτρόπως. Το 2023 όμως και συγκεκριμένα από τις 7/03 απομακρύνεται οριστικά από το ζώδιο σας και θα μπορείτε να αναπνεύσετε πιο ελεύθερα, αλλά και να προσαρμοστείτε στις αλλαγές τις οποίες έφερε στη ζωή σας.

Αν μη τι άλλο, η παραμονή του Κρόνου στο ζώδιο σας σάς έκανε περισσότερο αυτάρκεις και αυτοδύναμους κι αυτό μη νομίσετε ότι δεν έχει θετικό αντίκτυπο στους άλλους γύρω σας.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Αυτά τα 4 ζώδια θα περάσουν κρίσεις στα προσωπικά και επαγγελματικά

Από τη νέα του θέση ο Κρόνος στους Ιχθύς θα σας μάθει να διαχειρίζεστε καλύτερα το χρήμα, να διαπραγματεύεστε πιο συμφέροντα deals για τον εαυτό σας, να μειώσετε τα έξοδα, τα χρέη ή τις οφειλές του παρελθόντος.

Η έννοια της οικονομίας είναι στενά συνδεδεμένη με τον Κρόνο, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για λιτότητα. Όχι αυτή που μας επιβάλλουν οι συνθήκες, αλλά αυτή που επιλέγουμε συνειδητά προκειμένου να βελτιώσουμε το οικονομικό μας προφίλ.

Για κάποιους από σας το πέρασμα του Κρόνου από τους Ιχθύς θα σηματοδοτήσει και την ανάγκη επένδυσης σε κάποιο ακίνητο. Δεν είναι όμως μόνο τα οικονομικά τα οποία θα επηρεαστούν από αυτή τη θέση.

Δείτε ακόμα Ζώδια: Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα φέρει τύχη, έρωτα και χρήματα σε αυτά τα 4 ζώδια

Το πιο σημαντικό μάθημα που θα πάρετε από τον Κρόνο στους Ιχθύς είναι ότι θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας και να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Με κάποιο τρόπο στην αστρολογία, η αυτοεκτίμηση και ο τρόπος που ξοδεύουμε συνδέονται άρρηκτα.

Άλλωστε πολλοί είναι εκείνοι που «πέφτουν» με τα μούτρα στις αγορές όταν νιώθουν ότι δεν τα καταφέρνουν όπως πρέπει στη δουλειά ή στις σχέσεις τους.

Ο Μάρτιος δεν είναι ο σημαντικότερος μήνας του 2023 επειδή απομακρύνει τον Κρόνο από το ζώδιο σας, αλλά και γιατί φέρνει τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας για μια δοκιμαστική πτήση από τις 23/03 μέχρι τις 10/06 που θα επηρεάσει τους γεννημένους μόνο στην αρχή του ζωδίου, δηλαδή στις 19 και 20 Ιανουαρίου.

Δείτε ακόμα Ζώδια: Η Σελήνη Κενής Πορείας και οι ημερομηνίες που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις κάτι σημαντικό

Στο ζώδιο σας ο Πλούτωνας θα παραμείνει συνολικά μια εικοσαετία, δίνοντας σας τεράστια δύναμη. Καλώς ή κακώς θα είστε από τους κυρίαρχους παίκτες τα επόμενα χρόνια. Αξιοποιήστε τη δύναμη του μόνο για να κάνετε καλό και μην την κάνετε δύναμη καταστροφής.

Από τις 20/12/22 ο Δίας έχει ήδη περάσει στον Κριό βοηθώντας να επεκτείνετε τους γνωσιακούς σας ορίζοντες, να κάνετε νέες και σημαντικές γνωριμίες, να επικοινωνήσετε με πολλούς και ποικίλους τρόπους τις ιδέες σας, να κάνετε περισσότερα ταξίδια.

Θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 16/05 που θα περάσει στον Ταύρο. Στον Ταύρο θα παραμείνει μέχρι τον Μάιο του 2024. Ο πλανήτης που συνδέεται με την επέκταση, την ευημερία και την αισιοδοξία, ο Δίας θα βρίσκεται σε ένα νευραλγικό τομέα του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με το σπίτι και την οικογένεια για έναν ολόκληρο χρόνο.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου δοκιμάζει σχέσεις κ’ οικονομικά σε αυτά τα ζώδια

Αυτός θα είναι και ο τυχερός τομέας μέσα στο 2023. Ίσως είναι η χρονιά που θα αγοράσετε το πρώτο σας σπίτι, ή μπορεί να κάνετε μια ανακαίνιση στο ήδη υπάρχον, να αγοράσετε ένα εξοχικό ή να επενδύσετε γενικώς σε κάποιο ακίνητο.

Ακόμη, η οικογένεια σας μπορεί να αυξηθεί σε μέλη με ένα γάμο ή τη γέννηση ενός παιδιού, ενώ κάποιοι από σας μπορεί να λάβετε χρηματική ενίσχυση από κάποιον γονέα ή ένα σημαντικό δώρο.

Η ανάγκη πάντως να ζήσετε σε ένα περιβάλλον πιο μεγάλο, πιο αρμονικό, πιο κοντά στην αισθητική σας θα είναι ιδιαίτερα έντονη, έτσι ακόμη κι αν δεν κάνετε αγορά, μπορεί να προχωρήσετε σε μια μετακόμιση.

Δείτε ακόμα Ζώδια : Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει εντάσεις και ανακατωσούρες

Κάποιοι από εσάς μπορεί να χρησιμοποιήσετε μέρος του σπιτιού και ως επαγγελματική στέγη ή μπορεί να δουλέψετε περισσότερο από το σπίτι αυτή τη χρονιά.

Από τις 16/05 μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συγγενείς σας ή να κάνετε μια καινούρια αρχή σε κάποια σχέση που είχε προβλήματα στο παρελθόν. Ακόμη, είναι σημαντική επιρροή αν θέλετε να πουλήσετε ένα ακίνητο και δεν μπορούσατε τα τελευταία χρόνια να το πράξετε εφέτος.

Μια άλλη ιδιαιτερότητα του 2023 είναι η παραμονή της Αφροδίτης κατ’ εξαίρεση απέναντι σας στον Λέοντα από τις 05/06 μέχρι τις 07/10. Η πολύμηνη παρουσία της μέσα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών, δείχνει ότι το καλοκαίρι θα είναι πραγματικά καυτό για τις σχέσεις σας, αλλά καθώς θα γυρίσει ανάδρομη από τις 22/07 μέχρι τις 04/09 μπορεί να φέρει κάποιες αρρυθμίες στην προσωπική σας ζωή.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Η νέα Σελήνη στον Παρθένο θα έχει νέα ξεκινήματα για αυτά απο τα 12 ζώδια

Κάποιοι μπορεί να βιώσετε προσωρινές παύσεις σχέσεων ή μπορεί να έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν ή και το φιλικό. Αποφύγετε το διάστημα πάντως της ανάδρομης πορείας της μια πολύ σημαντική δέσμευση σε κάτι καινούριο αν θέλετε να μακροημερεύσει.

Φέτος θα έχουμε και τις τελευταίες δυο εκλείψεις στον άξονα καριέρας-οικογένειας στις 05/05 και στις 28/10. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 2 Φεβρουαρίου ή στις 25 Ιανουαρίου μπορεί να έχετε αλλαγές στην κατεύθυνση της καριέρας ή και χωροταξικές αλλαγές σπιτιού ή δουλειάς.

Ετήσιες προβλέψεις 2023: Ιχθύες

Το 2023 θα είναι σίγουρα μια από τις πιο σημαντικές χρονιές στη ζωή σας, από αυτές τις χρονιές που θα μείνουν στη μνήμη σας για πάντα, γιατί κάτι διαφοροποιήθηκε και σας επέτρεψε να σημειώσετε πρόοδο και εξέλιξη.

Από τις 07/03, στην περίοδο των γενεθλίων σας, ο Κρόνος θα λάβει θέση στο ζώδιο σας και θα επηρεάσει τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Μέσα στο 2023 θα επηρεάσει όσους έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο και τα επόμενα δυο χρόνια τους γεννημένους στο δεύτερο και το τρίτο.

Ο Κρόνος θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε γερά θεμέλια τουλάχιστον σε έναν τομέα της ζωής σας. Κάτω από την επιρροή του θα γίνετε πιο πρακτικοί, θα θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους. αλλά θα αναλάβετε και μεγαλύτερες ευθύνες.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί σύγχυση και αυταπάτες – Αυτά τα ζώδια πρέπει να προσέξουν

Θα έχετε περισσότερη δουλειά και υποχρεώσεις σταδιακά. Από τις 07/03 αυτές θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο, τόσο που πιθανώς δεν θα βρίσκετε όσο ελεύθερο χρόνο επιθυμείτε για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Βέβαια με τον Κρόνο στο ζώδιο σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές που κάνετε, γιατί θα έχουν συνέπειες και στο υπόλοιπο της ζωής σας. Έτσι μια νέα καριέρα, η απόφαση για ένα γάμο, η αγορά ενός σπιτιού, ένας χωρισμός, μπορεί να είναι κάποιες από τις σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στην καινούρια χρονιά.

Και το σπουδαιότερο είναι ότι πρέπει να τις πάρετε ολομόναχοι, χωρίς τη συμβολή άλλων. Αυτό άλλωστε είναι και το σπουδαιότερο μάθημα του Κρόνου. Να μάθουμε να στηριζόμαστε στα πόδια μας, χωρίς δεκανίκια και αντί να ακούμε τους άλλους (τους γονείς, τον σύντροφο, τους συνεργάτες) να προτιμάμε να αφουγκραζόμαστε την εσωτερική μας φωνή.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει αυτά τα ζώδια για τους επόμενους 7 μήνες

Με την επίσκεψη του Κρόνου μπορούμε να διώξουμε συνήθειες και συμπεριφορές που πια δεν μας εξυπηρετούν. Μπορούμε να μάθουμε να λύνουμε τα προβλήματα μας με νέους τρόπους και λύσεις. Η καλύτερη αντιμετώπιση της Κρόνιας επιρροής είναι η πειθαρχία και η υπομονή.

Μέσα στο 2023, μπορεί να αποφασίσετε να παντρευτείτε ή να συμβιώσετε με το έτερον ήμισυ, να αποκτήσετε έναν απόγονο, να αγοράσετε ένα σπίτι, να φροντίσετε ένα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον που έχει ανάγκη τη φροντίδα και την προστασία σας.

Για άλλους, μπορεί ο στόχος να είναι επαγγελματικός, π.χ. να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, να δεχτείτε μια προαγωγή ή μια νέα θέση εργασίας. Τίποτε από τα παραπάνω δεν θα γίνει με εύκολο τρόπο, χωρίς να χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά, αλλά έτσι θα καταφέρετε να σταθείτε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να επιτύχετε.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Το τρίγωνο Αφροδίτη και Δία φέρνει καλά νέα σε αυτά τα ζώδια

Οικονομικά το 2023, αν αποφύγετε υπερβολές στα έξοδα για τον χώρο του σπιτιού, θα είναι από τις πιο ευνοϊκές σας χρονιές που θα καταφέρετε να αποταμιεύσετε κι ένα σημαντικό ποσό.

Βλέπετε μέχρι τις 16/05 ο Δίας, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, μπορεί να εγκατέλειψε το ζώδιο σας πέρασε όμως στον Κριό μέσα στον τομέα των οικονομικών και θα βοηθήσει να βρείτε νέες πηγές εσόδων ή να εκμεταλλευτείτε μια ιδέα σας για να βγάλετε περισσότερα χρήματα.

Στο μεγαλύτερο μέρος του 2023 όμως ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου από τις 16 Μαΐου και στο υπόλοιπο της χρονιάς μέχρι τον Μάιο του 2024. Ο Δίας στον τομέα της επικοινωνίας θα σας κάνει πιο αισιόδοξους στην προσέγγιση σας απέναντι στους άλλους, πιο πειστικούς για τις θέσεις και τις ιδέες σας.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Σε αυτά τα ζώδια θα πρωταγωνιστήσει η Πανσέληνος στον Υδροχόο

Αν εργάζεστε στα ΜΜΕ, στον χώρο της διαφήμισης, του μάρκετινγκ, του διαδικτύου, της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης, του τουρισμού και των μεταφορών, θα έχετε σημαντικές θετικές εξελίξεις και θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε ταλέντα σας που ίσως δεν είχατε ακόμη διαγνώσει.

Κάποιοι ίσως ξαναγυρίσετε στα θρανία για να αποκτήσετε γνώσεις, επιμόρφωση που θα προσθέσετε στο βιογραφικό σας. Αν ακόμη είχατε αφήσει στη μέση σπουδές ή επιθυμούσατε πάντα να μάθετε μια ξένη γλώσσα, υπολογιστές, κλπ., τώρα έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία για κάτι τέτοιο.

Ακόμη και τα μαθήματα οδήγησης ευνοούνται με τη θέση του Δία στον Ταύρο ή η απόκτηση ενός νέου μεταφορικού μέσου. Κάτι άλλο που θα απολαύσετε είναι τα ταξίδια κυρίως σε κοντινές αποστάσεις, που πιθανώς συνδέονται και με το αντικείμενο της εργασίας σας.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Η Αφροδίτη στον Λέοντα δίνει ανάσα σε αυτά τα ζώδια

Ο Μάρτιος, εκτός του ότι φέρνει τον Κρόνο στο ζώδιο σας, θα φέρει και τη σύντομη δοκιμαστική πτήση του Πλούτωνα στον Υδροχόο μέσα στον 12ο οίκο. Θα παραμείνει αρχικά από τις 23/03 μέχρι τις 10/06 και θα πάρει οριστικά θέση στον Υδροχόο την επόμενη χρονιά.

Με αυτή τη θέση στον τομέα της πνευματικότητας και του υποσυνειδήτου θα αποκτήσετε τελείως διαφορετική σχέση με τον ίδιο σας τον εαυτό και θα διώξετε σκιές του παρελθόντος και τοξικές συνήθειες και σχέσεις μια και καλή. Οι εκλείψεις φέτος περνούν στον άξονα Κριού-Ζυγού δίνοντας κι αυτές έμφαση στους οικονομικούς τομείς του ωροσκοπίου σας.

Αν έχει μια μαγική δύναμη το 2023 είναι να μεταμορφώσει για τα καλά τις οικονομικές σας προδιαγραφές. Από τις 05/06 μέχρι τις 07/10 κατά παρέκκλιση η Αφροδίτη θα βρεθεί στον Λέοντα. Βέβαια από τις 22/07 μέχρι τις 04/09 θα είναι ανάδρομη σε αυτό το ζώδιο.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου φέρνει μεγάλη ένταση σε αυτά τα ζώδια

Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο με τα χρήματα όσο και με τα αισθήματα και σαφώς μην κάνετε πισωγυρίσματα σε σχέσεις. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας της μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες με συνεργάτες προϊσταμένους ή υφισταμένους που θα υποχωρήσουν ή θα επιλυθούν μετά τις 4/09.

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close