Μαύρο Ρόδο: Η αγάπη της Ελισάβετ και του Πέτρου θα θριαμβεύσει

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η αγάπη της Ελισάβετ και του Πέτρου θα θριαμβεύσει. 

Φάε την σκόνη μας Γεράσιμε!

Άννα ή Ελισάβετ; Όπως και να την προσφωνήσετε η αγάπη της για τον Πέτρο δεν θα αλλάξει ούτε το γεγονός πως θα συνεχίσει να παλεύει με το παρελθόν και όσα την στοιχειώνουν.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η πιο αγαπητή καλόγρια της μικρής οθόνης παραδέχεται στην παρακάτω κουβέντα πόσο σημαντικός είναι ο γιος του Καστρινού στη ζωή της καθώς και ποιοι θα είναι στο πλευρό της απ’ τη στιγμή που θα πετάξει τα ράσα, σύμφωνα με αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό TV24 και στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου.

Η Ελισάβετ έφυγε απ’ το μοναστήρι και θα ζήσει νέες περιπέτειες με τον Πέτρο. Η απόφαση της θα είναι οριστική ή υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 94 , 95

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το παιδί της Φιλαρέτης νεκρό;

Δυστυχώς όπως έχουμε δει και προηγουμένως η Ελισάβετ δυσκολεύεται πολύ να παίρνει αποφάσεις.  Ζητάει συχνά από το Θεό ένα σημάδι, κάτι που θα φωτίσει το δρόμο της και που θα την βοηθήσει να νιώσει καλύτερα με την απόφαση της.

Επίσης πιστεύει πως λίγα πράγματα στη ζωή είναι οριστικά οπότε ναι αν και δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η υπόθεση πάντα υπάρχει η περίπτωση να γυρίσει η Ελισάβετ στο μόνο μέρος που νιώθει ασφάλεια.

Απ’ όσο γνωρίζουμε σε εκείνον εκφράζει τα πραγματικά του συναισθήματα. Οι γύρω της θα μάθουν την στροφή που αποφάσισε να κάνει στη ζωή της κι αν ναι πότε;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης έξαλλος ορκίζεται να σκοτώσει τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει με τον Γεράσιμο

Οι πιο στενοί άνθρωποι της Ελισάβετ όπως είναι η Αυξεντία και ο πατέρας της υποπτεύονται την απόφαση της Ελισάβετ να ζήσει τον έρωτά της με τον Πέτρο πριν καν την πάρει η ίδια.

Τα συναισθήματά της Ελισάβετ συχνά διαγράφονται στο πρόσωπο της άθελά της βέβαια και έτσι, οι δικοί της άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν τι πραγματικά θέλει η Ελισάβετ πριν καν το το ομολογήσει.

Θα την δούμε και επίσημα να πετάει τα ράσα και να ζητεί ζωή που της αξίζει;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γυναίκα – Αράχνη σύμμαχος του Βίκου

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το μωρό της Αλεξίας και του Βίκου θα σπείρει θύελλες

Η αγάπη και η επιμονή του Πέτρου θα την πείσουν να πετάξει τα ράσα. Κάποιες όμως καταστάσεις σε συνδυασμό με κάποιες λανθασμένες ενέργειες του Πέτρου θα την κάνουν να μπει ξανά στο γνωστό δίλημμα.

Η Κασσιανή λογικά θα είναι η πρώτη που θα μπει στην διαδικασία να την βλάψει. Τί θα της κάνει;

Η Κασσιανή θα προσπαθήσει να κόψει κάθε δεσμό της Ελισάβετ με το μοναστήρι ενώ παράλληλα εξακολουθεί να ψάχνει να βρει στοιχεία για το θάνατο του Διακοσάββα. Πράγμα που θα φέρει την Ελισάβετ σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τί παιχνίδι παίζει η Νατάσα;

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης ανακαλύπτει πως ο Βίκος είναι γιος της Φιλαρέτης

Η Πολυξένη και η Όλγα υπάρχει περίπτωση να μπουν ξανά ανάμεσα στο ερωτευμένο ζευγάρι;

Η Πολυξένη και η Όλγα είναι δύο πολύ δυναμικές γυναίκες που όταν βάλουν κάτι στόχο κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν, οπότε είναι ικανές άμα θέλουν ακόμα και να χωρίσουν την Ελισάβετ με τον Πέτρο.

Η στάση του αγαπημένου της φίλου Γερασίμου βλέπουμε ήδη πως είναι αρνητική. Θα προσπαθήσει η ηρωίδα σας να του μιλήσει;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ συναντιέται με την Νατάσα για να μιλήσουν

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Η Ελισάβετ αγαπάει πολύ το Γεράσιμο σαν φίλο της. Μαζί μεγαλώσανε και έχουν και το μεγάλο μυστικό του Διακοσάββα που τους δένει. Η Ελισάβετ προσπαθεί πάντα να καταλάβει τον Γεράσιμο, να τον συγχωρεί όταν ξεφεύγει και να τον βοηθάει.

Φυσικά θα του μιλήσει αλλά ίσως επειδή φοβάται την αντίδραση του δεν θα του πει ξεκάθαρα για τα συναισθήματά της για τον Πέτρο.

Τί φοβάται η ηρωίδα σας από την συμπεριφορά του; Σίγουρα έχει καταλάβει πως την παρακολουθεί.

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: H Ελισάβετ επιστρέφει στη Γερακιανη

Ο Γεράσιμος κάνει περίεργες και ενίοτε επικίνδυνες κινήσεις με σκοπό να τρομάξει την Ελισάβετ και να την απομακρύνει από τον Πέτρο. Όταν εκείνη το αντιληφθεί θα έχουν ένα έντονο τσακωμό που θα επηρεάσει σημαντικά την σχέση τους.

Μήπως ο Γεράσιμος προσπαθήσει να κάνει κακό στον Πέτρο;

Θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να τον διαβάλλει ώστε να δείξει στην Ελισάβετ ότι δεν της αξίζει. Αυτός είναι ο στόχος του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης απειλεί τον Γεράσιμο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Βίκος και Παράσχος καλύπτουν το φόνο της Αγγελικής

Θετικός όμως σε αυτήν την αγάπη είναι ο Λευτέρης που επιτέλους θα δει την Αννούλα του εκτός μοναστηριού. Ποια η στάση του; Λέγεται πως θα βοηθήσει ώστε να ολοκληρωθεί αυτός ο έρωτας.

Ο Λευτέρης κάνει ό,τι μπορεί να κρατήσει την Ελισάβετ εκτός μοναστηριού, όταν μπορεί και του δίνονται οι ευκαιρίες. Προσπαθεί να φέρει το ζευγάρι πιο κοντά με το να τους αφήσει μόνους τους, να μιλάει στην Ελισάβετ  θετικά για τον Πέτρο και να τον κάνει να νιώθει μέλος της οικογένειας. 

Η Αυξεντία θα είναι επίσης υπέρ του ζευγαριού. Υπάρχει περίπτωση και εκείνη σε βάθος χρόνου να βγει εκτός μοναστηριού για να είναι στο πλευρό της ανιψιάς της που τόσο αγαπάει;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 89 , 90 , 91 , 92 , 93

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: «Η καλόγρια θα “τσακίσει” το τεκνό»

Για κάποιο διάστημα η Αυξεντία θα την επισκεφτεί στην Πάτρα σε μια στιγμή που η Ελισάβετ θα χρειαστεί πολύ την υποστήριξη της.

Κατά τη γνώμη σας πως θα ολοκληρωνόταν αυτός ο έρωτας; Ίσως με ένα παιδί;

Νομίζω πως είναι λίγο απαρχαιωμένο να πιστεύουμε πως χρειάζεται ένα παιδί για να ολοκληρωθεί μία σχέση. Η ολοκλήρωση αυτής της σχέσης θα έρθει όταν η Ελισάβετ καταφέρει επιτέλους να παραδεχτεί στον εαυτό της τι πραγματικά θέλει και να αναγνωρίσει την αγάπη της για τον Πέτρο, χωρίς ενοχές.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μεθάει κοιμάται με άλλη και η Ελισάβετ τον χωρίζει

Μήπως μετά την αποδοχή των συναισθημάτων της νιώσει επιτέλους έτοιμη να μιλήσει σε όλους για το τι είχε συμβεί με το Διακοσάββα και συγκεκριμένα την ενοχή του Γεράσιμου;

Έχουμε δει την Ελισάβετ να ανοίγετε γι’ αυτό το θέμα σε δικούς της ανθρώπους. Βέβαια είναι πολύ σημαντικό το θέμα του Διακοσάββα, να μείνει μυστικό. Όταν έρθει η ώρα να μιλήσει θα προσέξει πολύ τι θα πει και σε ποιους.

Υπάρχει περίπτωση να κλονιστεί η αγάπη της για τον Πέτρο; Πόσο δυνατή είναι τελικά;

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ζωή του Βίκου

Κάποιες καταστάσεις να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις και θα κάνουν την Ελισάβετ να αναλογιστεί αν μπορεί να τα καταφέρει στον έξω κόσμο ή αν θα πρέπει να γυρίσει στην ασφάλεια του μοναστηριού.

Μπορεί τελικά η αγάπη να τα νικήσει όλα;

Δεν  ξέρω αν στην πραγματική ζωή μπορεί η αγάπη να νικήσει τα πάντα αλλά στην περίπτωση του Πέτρου και της Ελισάβετ η αγάπη θα θριαμβεύσει.

Μαυρo Ρόδο :Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από την Κυριακή 2 έως την Πέμπτη 6 Απριλίου, στις 22:50

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος-

Επεισόδιο 89 (Κυριακή 02/04)

Ο Θέμης δεν πείθεται από τις εξηγήσεις του Ζαμάνου. Η Ελισάβετ δέχεται, μετά από επιμονή του Πέτρου, να τον ακολουθήσει στο καρναβάλι. Ο Λευτέρης ζητάει εξηγήσεις από τον Γεράσιμο για τη συμπεριφορά του. Ο Βίκος, μετά τη συνάντηση του με την Φιλαρέτη, προτείνει στη Γιάννα να συνεργαστούν. Η Αυξεντία δεν υπακούει στις εντολές της Κασσιανής.

Η Αλεξία μεταφέρει πληροφορίες στον Βίκο για την υπόθεση του Ζαμάνου. Η Θάλεια τοποθετεί μία κρυφή κάμερα στο γραφείο του Θέμη. Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Γιώργο τα σχέδια της σε σχέση με τον Λευτέρη και τα κτήματα. Η Φιλαρέτη θα έρθει αντιμέτωπη στο μοναστήρι με μία επίσκεψη που θα την ταράξει πολύ.

Επεισόδιο 90 (Δευτέρα 03/04)

Ο Γεράσιμος, για ακόμα μία φορά, εμφανίζεται σαν από μηχανής Θεός στο δρόμο της Ελισάβετ για να τη σώσει. O Πέτρος δεν βρίσκει πουθενά την Ελισάβετ και έχει αρχίσει να χάνει τις ελπίδες του. Το κλίμα ανάμεσα στον Βίκο και τον Θέμη αρχίζει να δυναμιτίζεται. Ο Βίκος παρακολουθεί τις συνομιλίες του Θέμη και του Παράσχου. Οι υποψίες του για τον Παράσχο, επιβεβαιώνονται.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ κάνει έρωτα με το Γεράσιμο

Μαύρο Ρόδο: Η αγάπη της Ελισάβετ και του Πέτρου θα θριαμβεύσει

Ο Γεράσιμος προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να ξαναγυρίσει στη Γερακιανή και εκείνη το σκέφτεται σοβαρά. Η Πολυξένη εκβιάζει τον Λευτέρη ζητώντας του χρήματα, για να μην αποκαλύψει στον Σαράντο το δάνειο που είχε πάρει από τον πατέρα του.

Ο Θέμης βγαίνει εκτός εαυτού, όταν ανακαλύπτει ότι κάποιος έχει τοποθετήσει μικροκάμερα παρακολούθησης στο γραφείο του, και ζητάει από τους άντρες της σήμανσης να ψάξουν το μαγαζί του. Ο Παράσχος αρχίζει να υποψιάζεται τη Θάλεια. Ο Γεράσιμος, σε απόγνωση, θα προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή του.

 

Επεισόδιο 91 (Τρίτη 04/04)

Ο Γεράσιμος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η Ευτυχία και ο Μανόλης μαθαίνουν τα νέα και πηγαίνουν στην Πάτρα. Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να τον ακολουθήσει στο reunion με τους συμμαθητές του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αυτή είναι η γυναίκα αράχνη στο πλευρό του Βίκου

Μαύρο Ρόδο: Η Νατάσα προσπαθεί να φέρει κοντά Πέτρο και Ελισάβετ

Η Θάλεια με τη βοήθεια του Θάνου ετοιμάζει μία έκπληξη για το βράδυ. Η Πολυξένη αποκαλύπτει στον Λευτέρη ότι γνωρίζει για τις κρυφές καταθέσεις του και η Κασσιανή πιέζει τη Φιλαρέτη να ζητήσει από τον Ζαμάνο να αποσύρει τη μήνυση. Ποια έκπληξη επιφυλάσσει ο Παράσχος στον Βίκο; Θα καταφέρουν ο Θέμης και η Αλεξία να σώσουν τον Γεράσιμο;

Επεισόδιο 92 (Τετάρτη 05/04)

Ο Καστρινός καταφέρνει να ακινητοποιήσει τον Γεράσιμο και τον αναγκάζει να επιστρέψει. Στο σπίτι του Θέμη όλοι είναι αναστατωμένοι και περιμένουν. Ο Πέτρος, όμως, βρίσκεται εκεί για να μαζέψει τα πράγματά του: μετακομίζει στο σπίτι της Ελισάβετ. Και όταν τη συναντά, της ανακοινώνει ότι κέρδισε τον διαγωνισμό για την υποτροφία στη Φλωρεντία. Ένα καινούργιο κεφάλαιο φαίνεται να ανοίγει στη ζωή του. Η παρέα ετοιμάζεται για το βραδινό reunion.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης υποκύπτει στους εκβιασμούς της Πολυξένης

Μαύρο Ρόδο: Το παιδί της Φιλαρέτης νεκρό;

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Καστρινός μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Αλεξίας

Η ιδέα του να είναι μασκέ, δεν αρέσει σε όλους. Κάποιοι όμως ενθουσιάζονται. Ο Βίκος συναντά τον Παράσχο. Βγάζει το όπλο του και τον σημαδεύει. Η Φιλαρέτη μαθαίνει τις εξελίξεις από την έρευνα του Μεταλληνού στη Γερμανία για τη Στέλλα Χρονά. Ο Θέμης προσπαθεί να πιέσει τον Ζαμάνο για να αποσύρει τη μήνυση, εκείνη συνειδητοποιεί πως για να συνεχιστεί η προσπάθειά της, θα χρειαστούν χρήματα. Το βράδυ, στο reunion, ο Πέτρος πηγαίνει χωρίς την Ελισάβετ.

 

Επεισόδιο 93 (Πέμπτη 06/04)

Ο Βίκος και ο Παράσχος καταστρώνουν ένα σχέδιο ενοχοποίησης τρίτου προσώπου για το φόνο της Αγγελικής. Ο Θέμης συναντά τη Φιλαρέτη και της αποκαλύπτει τα μεγάλα οικονομικά κίνητρα που πιθανόν κρύβονταν πίσω από την εξαφάνιση του παιδιού της.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος βρίσκει έναν απροσδόκητο σύμμαχο

Μαυρό Ρόδο: H Αυξεντία λέει στην Ελισαβετ να μεινει με τον Πέτρο

Το reunion της τάξης του Πέτρου καταλήγει με όλη την παρέα να έχει μεθύσει. Πού θα περάσει το βράδυ του ο Πέτρος; Η Ελισάβετ, βλέποντας ότι ο Πέτρος δεν γυρίζει το βράδυ στο σπίτι, θορυβείται. Το πρωί τον καλεί στο τηλέφωνο και ακούει μία γυναικεία φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close