Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής και Συνταγές από 22/11/2021 έως 28/11/2021

Μενού εβδομάδας: Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής και Συνταγές από 22/11/2021 έως 28/11/2021. Δείτε παρακάτω το μενού, με σχολικό κολατσιό. Με πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινό. Με σαλάτες, γλυκά ,πίτες.

Στην ομάδα μας συνταγές για παιδιά που μιλάω καθημερινά με μανούλες, το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα κάθε Παρασκευή να βγάζω ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής, ένα μενού εβδομάδας, μαζί με συνταγές!

Δείτε επίσης : Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής 13/11/17-19/11/17

Πλέον το αλλάξαμε λιγάκι και εκτός από το μεσημεριανό μας, σας δίνουμε πολύ νόστιμες και θρεπτικές επιλογές για το πρωινό και το απογευματινό της οικογένειας, καθώς και λαχταριστές συνταγές για σχολικό κολατσιό, σαλάτες και πίτες τις εβδομάδας!Έτσι για να σας διευκολύνω λιγάκι!

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής και Συνταγές από 22/11/2021 έως 28/11/2021

Το μενού εβδομάδας είναι ενδεικτικό.

Εσείς μπορείτε να το ακολουθήσετε κατά γράμμα, να διαλέξετε όποιο πιάτο σας αρέσει περισσότερο ή ακόμα και να τροποποιήσετε τις συνταγές ανάλογα τα γούστα σας!

Όποια μαμαδοφίλη θέλει μπορεί ευχαρίστως να μου στείλει το δικό της Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής και εγώ θα χαρώ να το δημοσιεύσω!

Δείτε παρακάτω λοιπών τις συνταγές που σας προτείνουμε και γράψτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα δικά σας σχόλια είναι πολύτιμα για εμάς.

Και επειδή διανύουμε το σαρανταήμερο της νηστείας των Χριστουγέννων δείτε με ένα κλικ εδώ όλες τις νηστίσιμες συνταγές μας

Δείτε όλα τα μενού μας με ένα κλικ εδώ

Δευτέρα

Τρίτη

Τετάρτη

Πέμπτη

Παρασκευή

Σάββατο

Κυριακή

Close