Μενού εβδομάδας :Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής και συνταγές και νηστίσιμο από: 22/03 εως 28/3/21

Μενού εβδομάδας με νηστίσιμο μενού για την Σαρακοστή: Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής και Συνταγές από 22/3/2021 εώς 28/3/2021. Τι θα φάμε σήμερα; συνταγές για το μενού της εβδομάδας

Δείτε παρακάτω το μενού μας από 22/3/2021 έως 28/3/2021 . Με πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινό. Με σαλάτες, γλυκά ,πίτες.

Στην ομάδα μας συνταγές για παιδιά που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα κάθε Παρασκευή να βγάζω ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής, ένα μενού εβδομάδας, μαζί με συνταγές!

Δείτε επίσης : Λαχταριστοι πατατοκεφτεδες!Το τελειο πιατο για τη Σαρακοστη

Πλέον το αλλάξαμε λιγάκι και εκτός από το μεσημεριανό μας, σας δίνουμε πολύ νόστιμες και θρεπτικές επιλογές για το πρωινό και το απογευματινό της οικογένειας, καθώς και λαχταριστές συνταγές για σχολικό κολατσιό, σαλάτες και πίτες τις εβδομάδας!

Έτσι για να σας διευκολύνω λιγάκι!

Το μενού εβδομάδας είναι ενδεικτικό. Εσείς μπορείτε να το ακολουθήσετε κατά γράμμα, να διαλέξετε όποιο πιάτο σας αρέσει περισσότερο ή ακόμα και να τροποποιήσετε τις συνταγές ανάλογα τα γούστα σας!

Όποια μαμαδοφίλη θέλει μπορεί ευχαρίστως να μου στείλει το δικό της Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής και εγώ θα χαρώ να το δημοσιεύσω!

Δείτε παρακάτω λοιπών τις συνταγές που σας προτείνουμε και γράψτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα δικά σας σχόλια είναι πολύτιμα για εμάς.

Δείτε όλα τα μενού μας με ένα κλικ εδώ

Κεντρική φωτογραφία μενού από Areti Dimoula

μπακαλιάρος_σκορδαλιά_

Δείτε όλες τις συνταγές μας για μπακαλιάρο και σκορδαλιά με πολλούς τρόπους μαγειρέματος με ένα κλικ εδώ

Δευτέρα

Τρίτη

Τετάρτη

Πέμπτη

Παρασκευή

Σάββατο

Κυριακή

Close