Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής και Συνταγές από 20/12/2021 έως 26/12/2021

Μενού εβδομάδας: Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής και Συνταγές από 20/12/2021 έως 26/12/2021. Δείτε συνταγές ,ιδέες και προτάσεις για το Χριστουγεννιάτικο μενού. Δείτε παρακάτω το μενού για την εβδομάδα των Χριστουγέννων 20 Δεκεμβρίου έως 26 Δεκεμβρίου 2021 . Με πρωινό ,μεσημεριανό ,απογευματινό και βραδινό.

Με Χριστουγεννιάτικα φαγητά, Χριστουγεννιάτικές σαλάτες, Χριστουγεννιάτικα γλυκά, Χριστουγεννιάτικες πίτες ,Ορεκτικά και συνοδευτικά για το γιορτινό τραπέζι, μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ολες οι συνταγές υπάρχουν κάτω από κάθε φωτογραφία με κόκκινα γράμματα. Πατώντας πάνω και κάνοντας κλικ σας πάει κατευθείαν στην αντίστοιχη συνταγή που θέλετε.

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής και Συνταγές από 20/12/2021 έως 26/12/2021

Στην ομάδα μας συνταγές για παιδιά που μιλάω καθημερινά με μανούλες, το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα κάθε Παρασκευή να βγάζω ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής, ένα μενού εβδομάδας, μαζί με συνταγές!

Πλέον το αλλάξαμε λιγάκι και εκτός από το μεσημεριανό μας, σας δίνουμε πολύ νόστιμες και θρεπτικές επιλογές για το πρωινό και το απογευματινό της οικογένειας, καθώς και λαχταριστές συνταγές για σχολικό κολατσιό, σαλάτες και πίτες τις εβδομάδας!Έτσι για να σας διευκολύνω λιγάκι!

Το μενού εβδομάδας είναι ενδεικτικό.

Εσείς μπορείτε να το ακολουθήσετε κατά γράμμα, να διαλέξετε όποιο πιάτο σας αρέσει περισσότερο ή ακόμα και να τροποποιήσετε τις συνταγές ανάλογα τα γούστα σας!

Όποια μαμαδοφίλη θέλει μπορεί ευχαρίστως να μου στείλει το δικό της Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής και εγώ θα χαρώ να το δημοσιεύσω!

Δείτε παρακάτω λοιπών τις συνταγές που σας προτείνουμε και γράψτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα δικά σας σχόλια είναι πολύτιμα για εμάς.

Και επειδή διανύουμε λίγες μέρες πριν τις γιορτές  των Χριστουγέννων με ένα κλικ εδώ δείτε όλες τις Χριστουγενιάτικες  συνταγές

Δείτε όλα τα μενού μας εδώ

Δευτέρα

Τρίτη

Τετάρτη

Πέμπτη

Παρασκευή

Σάββατο

Κυριακή

Close