Μενού Πρωτοχρονιάς 2022 : Ιδέες και συνταγές για το Ρεβεγιόν

Μενού Πρωτοχρονιάς 2022 : Ιδέες και συνταγές για το Ρεβεγιόν .Δείτε παρακάτω το μενού για την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς από 27 Δεκεμβρίου έως 02 Ιανουαρίου 2022 . Με πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινό. Με Πρωτοχρονιάτικα φαγητά, Πρωτοχρονιάτικες σαλάτες, Πρωτοχρονιάτικα γλυκά, Πρωτοχρονιάτικες πίτες ,Ορεκτικά και συνοδευτικά για το γιορτινό τραπέζι.

 

Μενού εβδομάδας: Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής και Συνταγές από 27/12/2021 εως 2/1/2022. Δείτε συνταγές ,ιδέες και προτάσεις για το Πρωτοχρονιάτικο μενού. Δείτε παρακάτω το μενού για την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς  27/12/2021 εως 2/1/2022  . Με πρωινό ,μεσημεριανό ,απογευματινό και βραδινό.

Μενού Πρωτοχρονιάς 2022 : Ιδέες και συνταγές για το Ρεβεγιόν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ολες οι συνταγές υπάρχουν κάτω από κάθε φωτογραφία με κόκκινα γράμματα. Πατώντας πάνω και κάνοντας κλικ σας πάει κατευθείαν στην αντίστοιχη συνταγή που θέλετε.

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής και Συνταγές από 27/12/2021 εως 2/1/2022

Στην ομάδα μας συνταγές για παιδιά που μιλάω καθημερινά με μανούλες, το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα κάθε Παρασκευή να βγάζω ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής, ένα μενού εβδομάδας, μαζί με συνταγές!

Δείτε ακόμη Μενού Χριστουγέννων 2021: Δείτε συνταγές ,ιδέες, προτάσεις

Πλέον το αλλάξαμε λιγάκι και εκτός από το μεσημεριανό μας, σας δίνουμε πολύ νόστιμες και θρεπτικές επιλογές για το πρωινό και το απογευματινό της οικογένειας, καθώς και λαχταριστές συνταγές για σχολικό κολατσιό, σαλάτες και πίτες τις εβδομάδας!Έτσι για να σας διευκολύνω λιγάκι!

Το μενού εβδομάδας είναι ενδεικτικό.

Εσείς μπορείτε να το ακολουθήσετε κατά γράμμα, να διαλέξετε όποιο πιάτο σας αρέσει περισσότερο ή ακόμα και να τροποποιήσετε τις συνταγές ανάλογα τα γούστα σας!

Όποια μαμαδοφίλη θέλει μπορεί ευχαρίστως να μου στείλει το δικό της Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής και εγώ θα χαρώ να το δημοσιεύσω!

Δείτε παρακάτω λοιπών τις συνταγές που σας προτείνουμε και γράψτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα δικά σας σχόλια είναι πολύτιμα για εμάς.

Δείτε όλα τα μενού μας εδώ

Δευτέρα

Τρίτη

Τετάρτη

Πέμπτη

Παρασκευή

Σάββατο

Κυριακή

Close